Nie no wiem wiem że nikt zdalnie nie powie... Dzwoniłem do serwisu bobyłem ciekaw ile taka uszczelka kosztuje u nich to do egr-ów 27 zł sztuka to tam jeszcze w miare no ale 189.99 jedna sztuka pod kolektor to troche sporo.. Chciałbym wrescie usprawnic auto w 100% bo mnie to denerwuje bo to tak wyglada idzie przez siłe jak juz przepchnie to idzie dobrze.. A u mnie to są tacy mechanicy że wezmą auto potrzymaja 2-3 dni i nic nie ogarna bo stwierdzaja że niemają czasu a zaprowadzisz go do serwisu to jak cię Jeb.ą po kieszeni to az włosy na głowie ci się najeżą..Wczesniej dzwoniłem do serwisu niedaleko mnie czy maja przepływki do e65 4.0d tylko na zamówienie ale jak pan chce to na placu stoi taka i mozna na moment podmienić i sprawdzimy mówie ok tylko ile za taka usługe to po chwili męczenia go o wydobycie ceny powiedział że 300-350 zł za przełozenie bo zejdzie sie około 2h :D To mówie że ja to ogarne w 5 min :D Więc aż strach auto zaprowadzić ..Wiem że zaraz trafią sie hejterzy którzy napiszą po co kupowałes takie auto jak nie masz na naprawę no ale bez przesady...