Cytat Zamieszczone przez palekkk Zobacz posta
Dziś byłem u człowieka który robi skrzynie automatyczne od 15 lat i bardzo dużo ludzi prowadza do niego samochody i sporo osób go chwali sprawdził skrzynie i powiedział że wina leży w silniku.. Skrzynia jest ok więc proszę cie łysy nie pisz o tej skrzyni bo rozmawiałem z nim o sprzegłach w bmw e60 czy e65 i innych to powiedział że to nie pada aż tak bardzo szybko padają jak ktos nie umie się posługiwać automatem wrzuca na N bądz ze startu non stop pała pedał w podłogę... Więc temat skrzyni biegów można całkowicie pominąć a skupić się na silniku..Wszystko jest fajnie łatwo powiedzieć że auto faluje i to jest sprzegło wymienić wpakować kasy i dalej będzie to samo .. I kto mi za to odda pieniądze ??

Poprostu fachowiec jak nic bo...stwierdzenie bardzo szybko nie padaja.. a ile lat ma twoje 740d kilka czy kilkanascie, jaki przebieg kilkadziesiat tysiecy czy kilkaset...

Ja wiecej lat jezdze automatami niz ta fachura "naprawia"

Od kilku miesiecy probujesz cos naprawic, nasawnik/i turbin/y, glowny termostat, ale widocznie szkoda ci kasy tylko jezdzisz po jakis cudotworcach oczekujac 100% diagnozy i pewnie taniej naprawy

Ostatecznie pozbedziesz sie auta i bedzie hejt na 740d ze to be silnik

Nie martw sie juz nic wiecej nigdy nie napisze, bo nie ma do kogo i z kim pisac....