Widze ze nie mozesz pogodzic sie ze musisz robic te sprzeglo.
Jak koszty cie przerazaja to sprzedaj te 740d bo nie jest to tani motor w utrzymaniu, niektore czesci sa drozsze niz w 745d czy 760i.
Widze ze nie mozesz pogodzic sie ze musisz robic te sprzeglo.
Jak koszty cie przerazaja to sprzedaj te 740d bo nie jest to tani motor w utrzymaniu, niektore czesci sa drozsze niz w 745d czy 760i.
Słuchaj... bo może do mnie nie dochodzi ze musze zrobić sprzęgło ale ty nie możesz odpuścić sobie właśnie tego hydrokinetyka... Wbijam 5 bieg albo 6 wjeżdżamy pod wzniesienie i auto niefaluje... powtarzam nie wibruje nie szarpie.. łatwo jest powiedzieć wymień hydrokinetyka miskę filtr itd , zrobię i jak będzie to samo to kto mi odda za to pieniądze? ? Juz w serwisie powiedzieli ze to na bank wtryski i co?? Wymienione i dalej to samo l... nie ma takiej osoby która by się znała i ten temat ogarnęła taka prawda .. a piszesz ze sprzęgło robisz co 100 tys mam kolegę i jego ojciec jeździ e65 tyle ze 3.0d ma ja od nowości auto ma 425 tys i jeszcze sprzęgła niewymienial olej w skrzyni ewentualnie i skrzynka ładnie pracuje ... wiec nie ma się co porywac na wymianę .. zresztą jakby to było sprzęgło to ja tym autem zrobiłem 7185km od momentu zakupu i nic nie jest lepiej i nic gorzej...mama w audi a6 miała walnie konwerter to objawy jego zużycia szybko się powiększamy ... momentalnie... I było to falowanie przy stałej prędkości wibracje szarpanie skrzynka potrafiła na zimnym mieć taki uslizg ze przeciągala z 2 tys na 3 ale to już był późniejszy etap... później ginęli biegi po rozgrzany wsteczny trzeba było gazowa by wszedł a potem normalnie na drive trzeba było robić tak samo wiec coś juz o tym się wie ... i u niej był na 100%.. nieproblem to wymienić tylko problem znaleźć przyczyNe. ..bo po czym twierdzisz ze to konwerter.?? Auto nie faluje przy stałej prędkości , przestaje całować od 1426 włączam tempomat niefaluje ..