No bo jak tłumaczyc te moje błedy to coś jest z podcisnieniami tak ?? Bo sprawdzałem nawet na forum gdzies ktoś opisywał dokładnie wszystkie błedy bmw... I napewno 3f35 i 4373 dotyczy podcinienia wiec dlatego napisałem że gdyby był walnięty wtrysk to chyba by ich nie powodował tak mi sie wydaje .. BO to wygląda tak auto jedzie na 3cim biegu zapina 4ty i odrazu czuć że auto brakuje mocy i walczy z nią przez te falowanie obrotami poczym przebija się i jedzie dalej ale za moment jest zmiana na bieg z 4tego na 5iąty i znów to samo po czym z 5-6sty bieg juz nie musi walczyć bo jest przy 1500 obrotów i tak to własnie wyglada... Temat zapewne nie jest trudny i podejrzewam że go znajde lecz zajmie mi to bardzo dużo czasu.. Zreszta co do wtrysków jak są słabe to auto też kuleje na biegu jałowym a tutaj ładnie pracuje nic się nie dzieje ładnie równiutko pracuje, cichutko.. A jak na złość koło mnie nie ma jakiegoś speca który mi to ogarnie za jakieś w miare pieniądze bo każdy by chciał nabrać kasy a na dodatek nic nie zrobić , tak jeden własciciel który ma serwis bmw ale nie ASO cyt.. Przyjedzie pan na placu stoi 740d e65 przełożymy przepływki bo u niego są sprawę w 100% i zobaczymy będzie można coś wykluczyć to pytam ile taka operacja?? To mówie pare groszy ... To znów pytam ile bedzie trzeba szykować to on na to no jak za podłączenie do komputera 250-300 zł za samą wymianę przepływek na chwile od nie swojego auta .. To teraz sytuacja że postawie mu auto z tymi objawami i on będzie szukać 2-3 dni to skasuje mnie 2500 tys ..Więc tak to wygląda ..Gdybym miał w pyte pięniędzy to bym się nieprzejmował postawił ma byc zrobione i tyle ..Ale z jednej strony troche szkoda płacic takiemu człowiekowi który bez wiedzy własciciela pojazdu przekłada częsci komuś innemu do auta to znów potem ja nie będe miec pewnosci czy mam czesci od swojego auta ..A KOLEGO CO DO FILMU TO NIC ZŁEGO SIE NIE DOPATRZYŁEŚ ?? WSZYSTKO CHODZI POPRAWNIE ??