A no włąśnie - roleta ! Ona może taki dźwięk wydawać, hmm no ale czemu akurat po zapłonie !?!?!
A no włąśnie - roleta ! Ona może taki dźwięk wydawać, hmm no ale czemu akurat po zapłonie !?!?!
Roleta dziala bez zarzutu... hmm, to stuka tak jakby za zaglowkiem, pomiedzy glosnikami a wylotami powietrza na szybe... nie mam teraz mozliwosci zeby to bardzo porozbierac, moze jakis test zeby np wyciagnac bezpiecznik od czegos czy cos w tym stylu zeby zobaczyc co to?
P.s
Dzisiaj trasa zwolen - warszawa
Spalanko srednio 13litrow, predkosc spora, komfort mega, przyjemnosc z jazdy - ogromna
Wnioski:
Nie chce innego auta !
Spróbuj poregulować tymi zagłówkami przyciskami przy tylnej kanapie i zobaczysz, jak będą chodzić to nie to a jak nie to usłyszysz ten sam dźwięk :)
Faktycznie, trafiłeś. Ruszyłem zagłówek i byl taki sam dzwiek! Cale szczescie.. flaszka przy okazji, tylko jeszcze jak to naprawic?
Ale... jest gorszy problem.
Przy sprawdzaniu kompem podczas kupna byl usuniety blad z sonda lambda. Wczoraj po trasie wywalila mi kontrolka od silnika czyli pewnie blad z sonda jest dalej. Jest ktos z Warszawy kto posiada kompa i by pomogl to sprawdzic? Oczywiscie nie za darmo. Albo jakis zaufany warsztat w okolicach zoliborza?
Ostatnio edytowane przez Freez ; 05-11-2016 o 11:32
Zastanawiałeś się nad 750 ze sportową nappą a kupiłeś pokręconego paździerza za 25000, wow po prostu wow.
Broń Masowego Wyprzedzania
po czym wnioskujesz, że paździerza? oglądałeś? błędem który się pojawił był błąd adaptacji mieszanki, po skasowaniu od tamtej pory nie pojawił się ani razu :) auto jeździ dobrze, jest zadbane, więc paździerzem bym go nie nazwał, ale ok xD
Ostatnio edytowane przez Freez ; 15-11-2016 o 22:12
Ja to nie wiem z kąd wam sie biorą take problemy.Ja kupilem moja e65 latałem 5 lat zrobiłem 100tyś na lpg i zabrał mi ją mój znajomy.Zero ogłoszeń itp.Chciałem 3 dychy na szybko bez filozofów i tyle dostalem.Ale jak czytam takie coś jak to poprosty sie dziwie.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez jaro5 ; 16-11-2016 o 08:54
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si