Pokaż wyniki od 1 do 10 z 93

Wątek: forum 7er

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    ULA Vip Awatar tequila1909
    BMW
    E39 525iA, C215 CL500 ex. E32 735i, E32 735iAL, E38 728iA
    Cytat Zamieszczone przez sebastian735 Zobacz posta

I między innymi tak nie powinno być (poszukaj) forum nie jest wyszukiwarka a gdzie jest np pomoc lub link do tego???
    Ale czego tu szukać, książkę serwisową każdy może prowadzić w swoim wątku powitalnym lub blogu, po co nowy temat do tego zakładać, jedno auto jeden temat. Naprawy/doposażanie/instrukcje, są działy E23, E32 itd a w nich odpowiednie tematy i do tego poddział instrukcje/schematy dla każdego osobny. Czego Ci więcej potrzeba ? Wsio już jest, trzeba się tylko nauczyć korzystać z forum.

Cytat Zamieszczone przez Aldik Zobacz posta

Denerwuje mnie jak ktoś zakłada temat a tam zaraz ktoś mu "było, poszuka,". Mase jest takich tematów, a mod go od razu blokuje. I pozamiatane. Nie wszystkich chce sie szukać to raz ale co najważniejsze nie wszyscy mają czas.
    Nie przemawia do mnie taki argument, komuś ma się chcieć bo inny nie ma czasu albo mu sie nie chce ?? WTF ? Ja też pracuje od rana i nie mam czasu na różne rzeczy, ale do qrwy nędzy siąść wieczorem w domu przy piwku i poświęcić 5 min. na przeszukanie forum to nie wysiłek.

Cytat Zamieszczone przez Aldik Zobacz posta
    Kolejna sprawa to robienie OT, cóż, na każdych forach tak jest i tak będzie, nie poradzimy :) Każdy chce się wygadać ;)
    Właśnie przez takie podejście jest śmietnik w tematach, i gadanie że forumowa przeglądarka jest zła. No jak ma wyszukać na konkretny temat jak na dane hasło wyskakuje 7 stron tematów, w których tylko ktoś, coś, byle co napisał i żadnych konkretów.
    Ostatnio edytowane przez tequila1909 ; 03-09-2016 o 10:14
    Mr. Perfect 4 x K1 World Champion