jak prezydentem w Kraju zostanie kobieta ;)....
jak prezydentem w Kraju zostanie kobieta ;)....
Marcin wszystko jest możliwe :-)
wiem... dlatego jest możliwa zmiana o której jest temat :)... może niech kobiety jeśli tu takowe są się wypowiedzą coś wiecej ;)
ooo i tu kolega potrafi doskonale czytać między wierszami ;)....
A tak na poważnie drodzy koledzy admini czy jest wogole mowa o jakiś zmianach , czy coś planujecie zmienić tak aby był wilk syty i owca cała ..
bo temat dobrze rozwinięty przez kolege sebastiana ale jak to mówia.....na samym gadaniu nic nie zdziałamy
Są pomysły są koncepcje przedstrawione może warto coś zmienić żeby było nas wieksza rzesza :)
bo na chwile obezna co do zmian to "woda wode chłodzi i g....o z tego wychodzi :) "
Panowie co z tymi ZMIANAM !!????
Jak to co sebek.. dalej jazda na starej kobyle... i zabawa w kasowanie postów
Koledzy a ja napiszę jak to z mojej strony wygląda...
-dawniej faktycznie częściej zaglądałem na forum,częściej udzielałem się w różnych tematach.Teraz raz na jakiś czas odpalam stronkę 7er,posty rzadko piszę-czemu??
1-mniej czasu a więcej obowiązków
2-jak coś pisałem to było "ale lipa", "źle to zrobiłeś".Ciągłe czytanie ,że coś jest nie tak zniechęca ;)
No i wrzucanie fotek ....co próba to nie udana ;(
Ale TUCZI dobrze napisał ...7er to ludzie ...sami tworzymy klimat i to,czy nam się chce ze soba rozmawiać.Fakt-parę lat temu to grono było bardziej "ciasne" i nawet "mordki" szybciej się poznawało ;)
740 e38 NA CZĘŚCI...czas na zmiany :D
Przestałbyś marudzić tylko czytał SB, o które tak "walczycie". Tam jest wszystko wyjaśnione.
Wracając do tematu zmian: jak widzicie, trwają inne sprawy, też związane z forum i komfortem jego użytkowania. Nic nie dzieje się na pstryknięcie palcami, ale też nie stoimy w miejscu.
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 27-09-2016 o 09:38
Nie marudzenie tylko stwierdzam fakty.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka