Zmieniarka CD.

W±tek: Zmieniarka CD.

1. LogiHu¶ powiedział/a:

Post Zmieniarka CD.

Witam, czy każda E65 jest zaszykowana pod zmieniarkę CD?
    Moja 10/04r nie ma fabrycznie zmieniary, a chce dołożyć sobie.
    I jakie formaty czyta zmieniarka w przedliftach?

2. Awatar damned1

damned1 powiedział/a:
    Na pewno trzeba auto kodować i ja proponuję Ci rozejrzeć się za Dension'em dedykowanym do E65. Masz wtedy cyfrow± zmieniarkę i nie bawisz się w żonglowanie płytami.

3. LogiHu¶ powiedział/a:
    Dension kosztuje dużo pieniędzy, a zmieniarkę mam za 80zł już do kupienia, sprawna z 04roku. Albo całe listwy od 07roku z zmieniark± MP3, ale ja mam klime na 3 pokrętła a tam s± 4. Panel klimy podpasowałby?

4. Awatar damned1

damned1 powiedział/a:
    Za 80PLN? No to nieĽle :) Listwa nad schowkiem, gdzie daje się zmieniarkę to zdaje się oddzielny element i nie ważne czy masz klimę na 3, czy 4-ry pokrętła. Zmienarkę z MP3 zdaje się możesz włożyć, ale nie dasz rady czytać MP3, bo musiałby¶ wsadzić też poliftowy monitor.

5. LogiHu¶ powiedział/a:
    MMI już dawno mam od LCI, chodzi mi o to że zmieniarka od LCI z listw± ma inny bok taki po skosie, a przedlift ma proste a samego ¶rodka od LCI nie włożę do listwy od przed LCI bo guzik jest lekko przesunięty i nie pasuje mi to.
    A mam do kupienia całe listwy od E65 LCI ale z klim± HIGH a ja mam LOW i boję się że to mi nie podpasuję.
    Ponawiam pytanie czy każde e65 jest zaszykowane pod CDC?

6. Awatar damned1

damned1 powiedział/a:
    Cze¶ci nr 8 i 9 na >> TYM << schemacie to odpowiednio listwa, gdy zmieniarki nie ma i listwa, gdy zmieniarka jest. W poliftach ta listwa jest razem z panelem klimatyzacji? Nie mogę tego na schematach znaleĽć.

7. LogiHu¶ powiedział/a:
    http://www.bimmerboard.com/members/n...%20Display.jpg

Fota o co chodzi, o ł±czenie klimy a panelu zmieniarki, chciałem wsadzić listwe preLCI do zmieniarki LCI ale kole¶ który to ma mówił że guzik jest przesunięty czy co¶.

8. Awatar damned1

damned1 powiedział/a:
    Aaa o to chodzi. No to kompletnie nie zrozumiałem :) Podejrzewam, że jeżeli uda Ci się założyć panel z 4-ma pokrętłami, to jedno pokrętło będzie "martwe", chyba że zmieniłby¶ cały panel nastawczy też.

9. lysy106 powiedział/a:

Panowie zmieniarka z polifta będzie pasował do przed lifta - trzeba zamienić listwy szare bo różnia się k±tem uciecia. Sama zmieniarka jest identyczna.

Panel zamontowany jest na 8 ¶rubek typu + do zmieniarki. Zmieniacie + kodowanie i macie mp3 w aucie! Koszt zmieniarki CD mp3 z polifta bez magazynka to 250pln

10. lysy106 powiedział/a:
    Nie musisz zmieniać panelu klimy na HIGH żeby mieć zmieniarkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!