Jesteś naprawdę Gość .
Jesteś naprawdę Gość .
Hej! Mogę jedynie poprzeć zdanie Kolegów wyżej :) A chyba przede wszystkim mogę polecić zdanie się na rozsądek przy wyborze auta. Czasem lepiej mieć coś starszego z czego będziesz miał naprawdę frajdę z jazdy. Frajda to nie tylko znaczek BMW ale wszystko co za nim idzie :)
I korzystając z okazji- jestem "Nowy" na forum. Ale nie wytrzymałem i musiałem coś wpisać :) Miro, czytałem sporo Twoich wpisów, karo- Twoich rownież. Zawsze wprowadzacie fajny klimat :) Unikałem forum ale te jest naprawdę świetne ! Pozdrowienia
PS. Powodzenia w zakupie ! I jedno Ci odradzam- kupowanie jak Koledzy pisali- bez wkładu na pakiet startowy. A przy zakupie nie wolno ufać sprzedającemu- wiadomo. Zatem kilka tys na pewno będziesz musiał mieć.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
@us7er dzięki za miłe słowa.Powiem Ci ,że tu naprawdę jest masa świetnych ludzi którzy tworzą fajną atmosferę na NASZYM forum.
Nie sądziłem ,ze ktoś czyta moje posty
Po koleżeńsku doradzę Ci ...skocz do powitalni bo panowie moderatorzy mimo ,że są fajnymi gośćmi to muszą jednak trzymać sie przepisów i kurcze robią to a było by szkoda jak by się do Ciebie doczepili![]()
Tak jak koledzy wcześniej pisali: 5-10tys złotych to bezpieczna suma. Będą pewnie jakieś pierdołki do roboty (tu wahacz, tam tuleja), ale mogą też być grubsze sprawy jak "rurka" czy uszczelniacze w V8 (jakbyś się na V8 decydował). Kupując auto zagazowane raczej się nastaw, że do instalacji dla bezpieczeństwa też będziesz musiał dokładnie zajrzeć. Nie wszystko wyjdzie przy zakupie.
Dzieki Bardzo mile i pomocne slowa bo oczywiscie licze sie ze trzeba cos wlozyc tylko chodzi mi o to aby skarbonki nie kupic...a moze wiecie ze ktos z forum fajne autko sprzedaje?Pozdro dla zyczliwych!