Pokaż wyniki od 1 do 10 z 72

Wątek: 728i+lpg czy może jednak 730d?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Rozglądam się za e66 750 Li
    Cytat Zamieszczone przez ksivvko Zobacz posta
    A tu się pozwolę niezgodzić- jakoś od kwietnia obserwuję ogłoszenia 728i, przeglądam prawie wszystkie do 5 tysięcy euro, tak sobie ustawiłem mobile i autoscout, że dostaję powiadomienie o nowym ogłoszeniu i szczerze mówiąc większość aut jest wyposażona bardziej niż zadowalająco- rzadko kiedy auta po lifcie mają braki typu manualne siedzenia czy radio zamiast navi, zwykle jest skóra, xenony, szyberdach, navi 4:3 itp. Wiadomo, ciężko trafić max wypas z lodówką z tylu, monitorkiem czy 3 strefą klimy, ale absolutnie mi to nie przeszkadza.
    Też długo obserwuje systematycznie ogłoszenia i jakoś Twojej opinii nie podzielam. Wiekszość 728i jest słabo wyposażonych czasami nawet nie ma automatycznej klimatyzacji i skóry. Ale zaobserwowałem zależność, że im auto bardziej wyposażone tym gorzej wygląda, nie zawsze tak jest, ale dosyć często.

Jeśli nie masz determinacji na określony kolor i 100 % oryginalność z vinem to powinnieneś coś znaleźć w nie tak długim czasie, bo jeżeli chcesz konkretów to czekanie gwarantowane a niestety każdy dzień bije na niekorzyść, ostatnie egzemplarze zjechały z taśmy produkcyjnej już 15 lat temu.

A tak nawiasem jak komuś chce się zlecić poszukiwania e38 w Europie to 10 tys € trzeba mieć minimum.

Made in Tapatalk Galaxy Note 4 ByCygano

Zaawansowany Użytkownik Awatar niestepne
    BMW
    e38 728i było jest e53 4.4 i e65 3.6

Może jeszcze wszyscy forumowicze się zrzucimy i postawimy pomnik e38 zgodny z vinem????Marmurowy i Vin z marmuru się zrobi za 20 tys euro.Chłopie nie znajdziesz e38 bo masz takie wymagania że takich aut już praktycznie nie ma to tak jakbyś szukał igły w przysłowiowym stogu siana...Piszesz chłopakowi żeby brał diesla a skąd ty możesz wiedzieć jak się jezdzi 2.8 a jak dieslem????Krytykujesz dobrych forumowiczów i nie złe auta a w moich oczach to wygląda tak jakby syn uczył ojca dzieci robić i tyle.
    Powodzenia
    ByCygano zastanów się czasem.
    Ostatnio edytowane przez niestepne ; 29-08-2016 o 20:22

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Rozglądam się za e66 750 Li
    Cytat Zamieszczone przez niestepne Zobacz posta
    Piszesz chłopakowi żeby brał diesla a skąd ty możesz wiedzieć jak się jezdzi 2.8 a jak dieslem????
    Moje zdanie jest jasne i nie będę go krył, bo komuś się nie podoba, lepiej jeździć zadbanym dieslem niż jakimkolwiek autem w ulubionym podtlenku polaka. Choć sam za motorem na olej napędowy nie przepadam, ale obecnie używam ( nie bmw) i nie zamienił bym na żadne auto z LPG, gdybym miał wybór. A złotym środkiem, jak co nie którzy to już wspomnieli będzie zakup 728i i nie zakładanie LPG.

Nie wiem co Cię tak bardzo boli, czyż ja nie mogę szukać auta zgodnego z fabryczną specyfikacją, nie każdy pieje i zachwyca się jak auto jest złożone z wyposażenie pozbieranego przez kilka lat z całych stron świata.

@ ksivvko

Wszystko zależało od kieszeni pierwszego właściciela i jego zapotrzebować, ale fakt w przedlifcie nie było nie których opcji, które były w polifcie.
    Ostatnio edytowane przez ByCygano ; 29-08-2016 o 20:28

Zaawansowany Użytkownik Awatar niestepne
    BMW
    e38 728i było jest e53 4.4 i e65 3.6
    Cytat Zamieszczone przez ByCygano Zobacz posta
    Moje zdanie jest jasne i nie będę go krył, bo komuś się nie podoba, lepiej jeździć zadbanym dieslem niż jakimkolwiek autem w ulubionym podtlenku polaka. Choć sam za motorem na olej napędowy nie przepadam, ale obecnie używam ( nie bmw) i nie zamienił bym na żadne auto z LPG, gdybym miał wybór. A złotym środkiem, jak co nie którzy to już wspomnieli będzie zakup 728i i nie zakładanie LPG.

Nie wiem co Cię tak bardzo boli, czyż ja nie mogę szukać auta zgodnego z fabryczną specyfikacją, nie każdy pieje i zachwyca się jak auto jest złożone z wyposażenie pozbieranego przez kilka lat z całych stron świata.

@ ksivvko

Wszystko zależało od kieszeni pierwszego właściciela i jego zapotrzebować, ale fakt w przedlifcie nie było nie których opcji, które były w polifcie.
    Ty na prawdę nic nie kumasz??? mnie nic nie boli tylko niesamowicie drażni fakt że wypowiadasz się na temat aut o których nie masz pojęcia,nie jest to tylko moje zdanie tylko ja mówię o tym otwarcie ,znajdz zadbanego diesla zgodnego z vinem za 5tys euro a wypasie to pogadamy.
    Ostatnio edytowane przez niestepne ; 29-08-2016 o 20:45