Cytat Zamieszczone przez ksivvko Zobacz posta
A tu się pozwolę niezgodzić- jakoś od kwietnia obserwuję ogłoszenia 728i, przeglądam prawie wszystkie do 5 tysięcy euro, tak sobie ustawiłem mobile i autoscout, że dostaję powiadomienie o nowym ogłoszeniu i szczerze mówiąc większość aut jest wyposażona bardziej niż zadowalająco- rzadko kiedy auta po lifcie mają braki typu manualne siedzenia czy radio zamiast navi, zwykle jest skóra, xenony, szyberdach, navi 4:3 itp. Wiadomo, ciężko trafić max wypas z lodówką z tylu, monitorkiem czy 3 strefą klimy, ale absolutnie mi to nie przeszkadza.
Też długo obserwuje systematycznie ogłoszenia i jakoś Twojej opinii nie podzielam. Wiekszość 728i jest słabo wyposażonych czasami nawet nie ma automatycznej klimatyzacji i skóry. Ale zaobserwowałem zależność, że im auto bardziej wyposażone tym gorzej wygląda, nie zawsze tak jest, ale dosyć często.

Jeśli nie masz determinacji na określony kolor i 100 % oryginalność z vinem to powinnieneś coś znaleźć w nie tak długim czasie, bo jeżeli chcesz konkretów to czekanie gwarantowane a niestety każdy dzień bije na niekorzyść, ostatnie egzemplarze zjechały z taśmy produkcyjnej już 15 lat temu.

A tak nawiasem jak komuś chce się zlecić poszukiwania e38 w Europie to 10 tys € trzeba mieć minimum.

Made in Tapatalk Galaxy Note 4 ByCygano