-
7er Freak
-
7er Freak
Poczytac mozna tez na stronie AC: TUTAJ
PS.
Powoli staje sie to nudne czytac o zaczepkach pomiedzy uzytkownikami. panowie, dajcie na luz i piszczcie konkretnie na temat. Zamiast jednoczyc sily i razem rozwiazywac problemy w naszych autach/instalacjach, tworza sie jakies bzdurne klotnie. Dajcie na luz!!! :] :]
-
Zaawansowany Użytkownik
w hurtowniach na dolnymslasku sa nie do dostania i hurtownie wszystkie mowia tak samo : bedzie dostepny po targach, niedawno dopiero organizowali szkolenia na niego wiec niczego to nie zmienia,jutro bede w hurtowni to zapytam ponownie jak jest z jego dostepnoscia,napisalem rowniez do AC.jesli faktycznie nikos masz te stagi to gratuluje i mam nadzieje ze beda spelniac oczekiwania uzytkownikow lpg, ja niestety nie mam dostepu jeszcze do nich.zgadzam sie z gregiem i proponuje "zakopac topor wojenny" :) a kto wie czy nie bedzie nam dane spotkac sie na jakims spocie i wtedy bedziemy mogli skonfrontowac swoje instalki, tymczasem pozdrawiam i zycze milego dzionka
-
Zaawansowany Użytkownik
no wiec tak Nikos , dostalem odpowiedz od Pana Marka Gryko z firmy AC ktory napisal mi ze nie dostales jeszcze ani jednego sterownika stag 300 plus a jedynie mogla ci sie trafic regulacja od jakiegos dystrybutora bo to dystrubutorzy coniektorzy dostali te stagi i to tylko pojedyncze sztuki, a w hurotwni nadal jest na dolnymslasku niedostepny bo bylem dzisiaj.to chyba tyle na ten temat, pozdrawiam i zycze milego dzionka
-
Doświadczony Użytkownik
Tak pozatym widze że mało rozwojowy temat w konkrety !! Więcej tu przepychanki ....czy tak powinno być??!!??
Albo nie ten dział.
-
Zaawansowany Użytkownik
no wlasnie o to chodzi ze malo rozwojowy bo ciezko cos napisac o czyms czego jeszcze sie nie wyprobowalo. oj nikos sam juz sie miotasz w swoich zeznaniach (sprawdz np. nasza rozmowe na gg) ale dobra zamykam temat,pozdr
-
7er Freak
Panowie, piszecie ze zakopujecie topory, palicie fajki a tu co?
@Czoobek, daj na luza :D . Sam sie do staga zaczynam przekonywac a tu ciagle jakies pierdoly o tym czy hurtownia ma czy tez nie. Mnie technika interesuje a nie czy na hurtowni lezy!!!
Normalnie trzeba temat zamknac!
Uprawnienia umieszczania postów