Witam mam pytanko chcia³ bym podmieniæ listwe wtryskowa z m62b44 do m62b35 czy one s± takie same i bedzie pasowa³a do 3.5?
Witam mam pytanko chcia³ bym podmieniæ listwe wtryskowa z m62b44 do m62b35 czy one s± takie same i bedzie pasowa³a do 3.5?
Same wtryskiwacze powinny byæ inne.
Wys³ane z mojego HTC HD2 przy u¿yciu Tapatalka
Wtryskiwacze wlasnie s± takie same wed³ug realoem wiêc chyba listwa powinna pasowac
Je¶li wszyscy twierdz±, ¿e po swapie 3,5 na 4,4 nie trzeba zmieniaæ kompa bo mapy pasuj± to znaczy, ¿e wtryski musza byæ wydajniejsze. Je¶li by³yby takie same to dla wiêkszego silnika by³yby inne mapy i nie mia³oby to prawa dzia³aæ.
Wtryski sa takie same, komputery tak samo, wydaje mi sie ze komputer sam sobie robi adaptacje wydajnosci.
A by zwiekszyc moc w m62b44 zaklada sie wiazke i komputer z m60b40 wiec jednak jakos to dziala.
Mozliwe. Gdyby kto¶ od 4.4 z LPG powiedzia³by jakie ma maksymalne czasy wtryskow to by wyja¶ni³o wszystko.
Wtryski te same a czy ca³a listwa jest taka sama? Z tego co s³ysza³em s± takie same ale wolê siê upewnic
Nikt wiêcej siê nie orjetuje? Tak samo jeszcze zastanawiam siê czy kolektor ss±cy z m62b44 podejdzie do b35? Wiem ¿e z m60b30 pasuje a z m62?
Numery listwy itd te¿ mo¿esz w realoem sprawdziæ, tak jak numery wtrysków.