Raczej jest niepełnosprawny umysłowo jak za w220 chce tyle siana
Raczej jest niepełnosprawny umysłowo jak za w220 chce tyle siana
dzuda, oj zebys sie nie zdziwil
to jest 600tka biturbo, malym tuningiem i zrobisz 600 koni
poza tym widze ze w super stanie
top s ka to jest, o te auta juz coraz trudniej wiec ceny za takie topowe cukierki beda raczej szly w gore
co to jest 60 kola, jak za e38 w ladnym stanie potrafia krzyknac 45
i to za jakas 740stke
serwis, mysle ze mimo wszystko tanszy jak w 760 :)
rozrzad komplet w 2 tysiach sie zmiescisz przykladowo
tam jedynym problemem sa listwy zaplonowe 6-7 tys sztuka
ale to co 100tys trzeba wymieniac, wiec kupisz raz i masz spokoj
cl600 w tej budzie w ladnym stanie bedzie kosztowal okolo 100tys zlotych
chocby z tego wzgledu ze ich bardzo malo na swiecie (lekko ponad 2 tysiace sztuk z 2000-2005, a ile juz trafilo na szrot )
juz amg 55 bylo duzo duzo wiecej
wiec 60siat za sedana to nie jest wygorowana cena
jesli tylko stan jest super, to to auto zejdzie
Ostatnio edytowane przez Franco750 ; 19-08-2016 o 08:27
Myślę że temat został dawno wyczerpany, a to że go wcześniej nie zamknąłem to wina tego, że byłem na wakacjach.
![]()
Dziękuję modowi za otworzenie tematu. Chciałbym podsumować temat ponieważ udało się w końcu zakupić wymarzoną siedemset sześćdziesiątkę
Samochód wyprodukowano w grudniu 2003 roku, miał dwóch właścicieli jest bezwypadkowe i ma oryginalny lakier ( z pół godziny tańcowałem przy nim z czujnikiem lakieru). Autko jest w pełni sprawne technicznie. Przed zakupem został dogłębnie sprawdzony, jedyna rzecz jaką należałoby już wymienić to oryginalny (sic!) akumulator. Przebieg udokumentowany 111 tyś. od nowości. Wnętrze wygląda jak nowe. Ma piękny, zmieniający barwę lakier Carbonschwartz matalic z palety Individual. Dostałem z autem komplet kół zimowych.
Auto zwaliło mnie z nóg. Jeździło się różnymi samochodami ale ten, w tym silniku, rozwala system...
![]()
Ostatnio edytowane przez Tommo ; 06-09-2016 o 18:49
Gratuluję ! Bardzo ładny. Szkoda,że nie napisałeś ile w końcu dałeś, bo przydało by się aby rozwiać wszystkie spory na ten temat, które były we wcześniejszych postach.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 25-08-2016 o 11:28
No ładnie to wygląda,magia V12 na pewno daje dużo radości z jazdy.
To ile kolego zapłaciłeś zachowaj dla siebie bo forumowi "zanfcy" będą Cię linczować że albo kupiłeś taniego trupa albo że dałeś worek kasy za stare auto. Niestety takie są realia tego forum. Pozdr i bezawaryjności Ci życzę!
Mod by se mógł pojechać na wakacje jeszcze, na dłużej. Forum jest aby dyskutować :)
Co do autka to bardzo fajne, ciekaw jestem jak to za...a względej mojej :)
BEZAWARYJNEJ jazdy życze :)
Właśnie. Forum po to jest by dyskutować. Jak ktoś nie chce pisać to przecież nie musi.
Wracając do tematu . @Dzuda ,kolega @Tommo właśnie liczył się z tym ,że za stare ładne E65 trzeba zapłacić a nie szukał trupa za 3 dychy z 2005 r. Przeczytaj temat od początku to zrozumiesz.
W sumie wszystko jest w necie :) http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7...-ID4pbh4A.html