@Franco750 ale to Yachtline sprzedany :)
@Franco750 ale to Yachtline sprzedany :)
Jak ja patrze to na moje oko opony z tyłu coś za wąskie, co na mnie działa jak płachta na byka :)
miro handlarz sprawdza kompresje jak kupi auto gdzie silnik wykazuje oznaki śmierci :D Tutaj podejrzewam że chodził ledwo ledwo, szwajcar sprzedał za grosze bo myślał że motor kaput a w pl zmienili cewki i świece i fart handlarza = spory zarobek :)
Tommo auto ładne ale nie kupiłeś bo z Dani ? Czy Ty aby nie kombinujesz za bardzo !?
aa yahline sie sprzedal
a mowilem ze znajdzie swira i jakis pasjonat to kupi
bo to w cale tak drogo nie bylo
a ten za 33 stoi :) ale wyglada na to ze to naprawde okazja, w polsce to ogarneli i moze jest malina
sam bym sie zainteresowal gdybym byl przy kasie :)
Ostatnio edytowane przez Franco750 ; 16-08-2016 o 12:54
@Franco nie sądze. Jak by była malina to nie w tej cenie. Ogarnęli pewnie na tyle aby sprzedać.
@Tommo a mnie znów ten kolor się podoba. On na żywo wygląda bardziej brązowy. :)
To auto widziałem jedynie ze zdjęć, to za mało żeby rzeczowo je ocenić. Sprzedał się - najwyraźniej był wart swojej ceny. Swoją drogą ten przykład dobitnie pokazuje, że zadbane i ładne auto nawet w Polsce, sprzeda się bez problemu w cenie znacznie wyższej od tej średniej.
Więc dzwoniłem. Autko kupione we Włoszech ale eksploatowane w Polsce. Dwóch właścicieli od nowości. Robione były drzwi tylne lewe i prawe, ok 1000 mikronów reszta blach ponoć w normie. Są nowe opony, robione było coś w zawieszeniu, filtry oleje itp. Cena do bardzo małej negocjacji. Podobno jest duże zainteresowanie tym samochodem. Denerwują mnie te kineskopy w oparciach. Dla mnie zbędny balast ale jest to jest. Chyba wart jest zrobienia wycieczki i sprawdzenia na miejscu.
Edytuj posty!!
Ostatnio edytowane przez Anatol ; 16-08-2016 o 17:40
Dobrze to auto sprawdź, bo nikt o zdrowych zmysłach nie szpachluje drzwi w aucie w takim budżecie. W ASO po rabatach, drzwi nowe kosztują niecałe 3k PLN. Ktoś zaoszczędził 6k, a obniżył wartość rynkową auta o co najmniej 20k. Jeżeli faktycznie ktoś żałował takiej kwoty to żałował pewnie na serwisie. Oczywiście wcale tak nie musi być, tylko podwyższam Twoją czujność.
Poza tym auto ładne, ale drzwi jak dla mnie i tak są do wstawienia nowe, bo problem wróci jak będziesz chciał auto sprzedać.
Ostatnio edytowane przez ttrol ; 16-08-2016 o 16:38
pozdrawiam Bartek
Z wygladu kozak furka
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
ttrol tu Cie k...a poniosło z tymi drzwiami :D