Strona 6 z 14 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 132

Wątek: e66 760li indyvidual

Doświadczony Użytkownik Awatar miro
    BMW
    BRAK
    Ja już w tą dyskusję się nie wdaję ale wiem ,że fajnie się wydaje cudze pieniądze. Każdy patrzy jak zarobić hajs i tyle w temacie.
    Zgadzam się z tym ,że nowe auta są robione z gówn. i papieru toaletowego ale nie każdy ma ochotę jezdzić starą ,przestarzałą stylistycznie pieczką.
    Sa owszem klasyki jak E31 E23 czy E24 no ale sorry.... E38/E39 to naprawdę nic ciekawego w tych czasach.

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    E38 750i 1997 rok
    E65 to tez juz stary trypel,który może kupić przeciętny czereśniak za kwote ok 30 tys.W utrzymaniu takie same ceny jak E38 czy E39.

Doświadczony Użytkownik Awatar miro
    BMW
    BRAK
    Tu nie chodzi tylko o e65 tylko o całokształt.
    Zgadzam się z Tobą @impex tylko że e65 też można kupić z 2007 roku i przeciętny czereśniak już go nie kupi :)
    A choćby nawet to mało takich przypadków ,że po kupili a potem nie stać na serwis i utrzymanie ?
    Wstyd ,że większość takich aut na lpg jezdzi. Stać na konia a nie stać na owies?
    Jak byś miał jechać taxi i będą stały na postoju E38 ,E65 i F01 to do czego wsiądziesz ?
    Co do utrzymania E38/E39 to ja już tam nie wiem czy to są te same koszty.
    Dla przykładu :linka ręcznego do e39 kosztuje 30-60 pln a ja trzy dni temu kupiłem do E65 za 370pln po max rabacie w BMW bo zamiennik kosztuje 300pln więc nie warto go kupować.
    Ostatnio edytowane przez miro ; 14-08-2016 o 22:06

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E65 745i 05r.
    Cytat Zamieszczone przez impex Zobacz posta
    E65 to tez juz stary trypel,który może kupić przeciętny czereśniak za kwote ok 30 tys.
    Można i za 25 ale 10 km nie przejedzie
    W utrzymaniu takie same ceny jak E38 czy E39.
    Powiem krótko: bzdura

BMW RuLeZ Mod Awatar Bezi
    BMW
    BMW G11 740xD , BMW e46 325CI Cabrio
    @miro

Nawet nie zaczynaj dyzkusji o LPG w autach. Nie zagladaj ludziom do portfeli. A czemu Cie na G11 nie stac.
    Jeszcze jeden tekst o zlym LPG i zyskasz troche czasu na rozmyslania

Wypalcowane z LG G4
    Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."

Zaawansowany Użytkownik Awatar niestepne
    BMW
    e38 728i było jest e53 4.4 i e65 3.6
    Cytat Zamieszczone przez miro Zobacz posta
    Tu nie chodzi tylko o e65 tylko o całokształt.
    Zgadzam się z Tobą @impex tylko że e65 też można kupić z 2007 roku i przeciętny czereśniak już go nie kupi :)
    A choćby nawet to mało takich przypadków ,że po kupili a potem nie stać na serwis i utrzymanie ?
    Wstyd ,że większość takich aut na lpg jezdzi. Stać na konia a nie stać na owies?
    Jak byś miał jechać taxi i będą stały na postoju E38 ,E65 i F01 to do czego wsiądziesz ?
    Co do utrzymania E38/E39 to ja już tam nie wiem czy to są te same koszty.
    Dla przykładu :linka ręcznego do e39 kosztuje 30-60 pln a ja trzy dni temu kupiłem do E65 za 370pln po max rabacie w BMW bo zamiennik kosztuje 300pln więc nie warto go kupować.
    Co ty chłopie masz do tego gazu przecież to czysta ekonomia a nie WSTYD po co wydawać rocznie 20 tys na PB jak można 10tys na lpg odliczając serwis itd zostanie dajmy na to 8tys i moim zdaniem lepiej za to siana zabrać choćby dzieciaka na wakacje niż chodzić dumny jak PAW że jest się gościem lepszym od innych
    PS.Po co Ci rabat na linkę od ręcznego stać cię na konia a nie stać na owies...?
    Ostatnio edytowane przez niestepne ; 15-08-2016 o 11:23

Zaawansowany Użytkownik Awatar ARIE(L)
    BMW
    BMW E66 - 750 LI, FORD TRANSIT 2.0 ECOBOOST
    Ja zbijam koszty jeżdżąc na LPG ale przynajmniej nie jeżdżę nim tylko do kościoła. Większość z Was ma zapewne działalność i odliczacie sobie VAT. Inny kupi diesla bo mniej pali a może i ma gdzieś taniej do kupienia. Ale ja już się przyzwyczaiłem i mnie to nie rusza. Przyzwyczaiłem się, że w Polsce łatwo wydaje się o drugim opinie i zagląda mu do kieszeni. Mała anegdotka. W środę zadzwoniłem do www.bmwplock.pl z pytaniem czy mogli by mi podpiąć auto pod kompa bo ja jestem w pracy a żonie auto nie chce odpalać na zimnym. Jak powiedziałem, że mam auto na podtlenku to bezczelnie mi powiedział do słuchawki, że nie podepnie bo mam auto na LPG i jak mnie nie stać na benzynę to niech sprzedam auto. Taka fajna rozmowa z wieśniakiem ( nie ubliżając bo sam jestem ze wsi ) mnie spotkała. Pełen profesjonal.

Zaawansowany Użytkownik Awatar niestepne
    BMW
    e38 728i było jest e53 4.4 i e65 3.6
    Cytat Zamieszczone przez ARIE(L) Zobacz posta
    Ja zbijam koszty jeżdżąc na LPG ale przynajmniej nie jeżdżę nim tylko do kościoła. Większość z Was ma zapewne działalność i odliczacie sobie VAT. Inny kupi diesla bo mniej pali a może i ma gdzieś taniej do kupienia. Ale ja już się przyzwyczaiłem i mnie to nie rusza. Przyzwyczaiłem się, że w Polsce łatwo wydaje się o drugim opinie i zagląda mu do kieszeni. Mała anegdotka. W środę zadzwoniłem do www.bmwplock.pl z pytaniem czy mogli by mi podpiąć auto pod kompa bo ja jestem w pracy a żonie auto nie chce odpalać na zimnym. Jak powiedziałem, że mam auto na podtlenku to bezczelnie mi powiedział do słuchawki, że nie podepnie bo mam auto na LPG i jak mnie nie stać na benzynę to niech sprzedam auto. Taka fajna rozmowa z wieśniakiem ( nie ubliżając bo sam jestem ze wsi ) mnie spotkała. Pełen profesjonal.
    O kurczaki niezły typek...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    750ia, CL600
    bo z lpg pietrza sie tylko problemy,
    nie chcial sie nawet za to brac bo to same nerwy pewnie

a co do ekonomi, skoro tak wazna jest i dlatego zalozyles LPG
    to czemu nie kupiles np opla, to jest wieksza ekonomia niz e38 :)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e65 3.0d wcześniej e39 3.0benzynka
    Cytat Zamieszczone przez Franco750 Zobacz posta
    bo z lpg pietrza sie tylko problemy,
    nie chcial sie nawet za to brac bo to same nerwy pewnie

a co do ekonomi, skoro tak wazna jest i dlatego zalozyles LPG
    to czemu nie kupiles np opla, to jest wieksza ekonomia niz e38 :)
    Z tego co ty piszesz w swoich postach tobie nawet bez lpg problemy sie piętrzą😂😂😂

Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka