@Adasio a był czas ,że chciałeś sprzedać swojego Longa i taki klient był Ci potrzebny ,tym bardziej ,że cena też by była odpowiednia dla @Tommo :)
@Tommo a czy to musi być 760 ???? Czy 745 Cie nie usatysfakcjonuje ???
Ostatnio edytowane przez miro ; 11-08-2016 o 21:24
Jezeli bedzie to perełka stan - jak najbardziej.
Tommo , masz racje jak kupować e65 to tylko od 750 w zwyż bo wyglądu i tak nie ma ,ale jedzie. Zapytaj IMPEXA , miał dwie , kupił naprawdę tanio ,że gdyby nawet włożył do nich po 30 tys to by się i tak opłacało i by wtedy były perełki.
Czytałem wątek Impexa. Ale ja wybieram inną drogę. Gotów jestem konkretnie zapłacić właścicielowi (nie handlarzowi) za jego egzemplarz o który dbał i należycie serwisował.
Tak też można ,ale nie wiem czy na tym forum jest taka e65![]()
@Tommo Jak będziesz szukał to na pewno znajdziesz. Jak ktoś ma perełkę to też raczej nie ma zamiaru sprzedawać,więc nie będzie lekko aczkolwiek jest to możliwe.
Ostatnio edytowane przez miro ; 11-08-2016 o 22:06
miro piękny post brawo![]()
Ostatnio edytowane przez ELVIS ; 11-08-2016 o 22:28
A ja jestem handlarzem a mam swoja E65 o którą dbam ale cos czuje ze i tak byście z założenia nie kupili :)
Ale Adasio dla mnie kupowanie auta kierując się ceną to czysta głupota. Wiesz ze od lat siedzę w handlu i uwierzcie, że bardzo często ludzie oddaje piękne auta za grosze. Więc śmiać mi się chce jak ktoś pisze ze tanio to musi być kibel - w moich oczach pokazuje tylko (ładnie mówiąc) swoją niewiedze :).