Nie masz czasu na jeżdżenie auta po Europie, odrzucasz handlarzy nawet tych wyrafinowanych, to jak chcesz kupić auto. W Polsce nie ma dobrych samochodów na sprzedaż, nie od wyrafinowanych handlarzy.
Nie masz czasu na jeżdżenie auta po Europie, odrzucasz handlarzy nawet tych wyrafinowanych, to jak chcesz kupić auto. W Polsce nie ma dobrych samochodów na sprzedaż, nie od wyrafinowanych handlarzy.
pozdrawiam Bartek
Coś za dużo kombinujesz, dzwonię do mojego znajomego, który dla mnie sprowadza auta i w miesiąc masz samochód, że wypadniesz w butów.
E65/66 z przebiegiem poniżej 100kkm cenią się w tej chwili około 100 tyś. Poniżej 200kkm, cena na pół. Takie są realia oraz ceny za Odrą. Jak jesteś zainteresowany, kontakt na priva.
W tamtym roku było e39 520 za 50k, golas z przebiegiem nieco ponad 3kkm od 96 roku, wyrejestrowane po 3 miesiącach o kupna. Na forum złapali aukcję, marudzili, wymyślali jaki to bezsens, auto się sprzedało w dwa dni.
Podobnie dwie sztuki trafiły do moich kolegów z pracy, również nie marudzili, tylko grzecznie wyłożyli kasę na podobny egzemplarz.
Ostatnio edytowane przez ttrol ; 14-08-2016 o 17:23
pozdrawiam Bartek
@Adasio a był czas ,że chciałeś sprzedać swojego Longa i taki klient był Ci potrzebny ,tym bardziej ,że cena też by była odpowiednia dla @Tommo :)
@Tommo a czy to musi być 760 ???? Czy 745 Cie nie usatysfakcjonuje ???
Ostatnio edytowane przez miro ; 11-08-2016 o 21:24
Jezeli bedzie to perełka stan - jak najbardziej.
Tommo , masz racje jak kupować e65 to tylko od 750 w zwyż bo wyglądu i tak nie ma ,ale jedzie. Zapytaj IMPEXA , miał dwie , kupił naprawdę tanio ,że gdyby nawet włożył do nich po 30 tys to by się i tak opłacało i by wtedy były perełki.
Czytałem wątek Impexa. Ale ja wybieram inną drogę. Gotów jestem konkretnie zapłacić właścicielowi (nie handlarzowi) za jego egzemplarz o który dbał i należycie serwisował.
Tak też można ,ale nie wiem czy na tym forum jest taka e65![]()
@Tommo Jak będziesz szukał to na pewno znajdziesz. Jak ktoś ma perełkę to też raczej nie ma zamiaru sprzedawać,więc nie będzie lekko aczkolwiek jest to możliwe.
Ostatnio edytowane przez miro ; 11-08-2016 o 22:06