Podłączając sprawny ASK wskazania BC powinny pojawić się od razu.
Może nie być dźwięku, zależnie z jakiego systemu pochodzi ASK
Podłączając sprawny ASK wskazania BC powinny pojawić się od razu.
Może nie być dźwięku, zależnie z jakiego systemu pochodzi ASK
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Nowe radio podlaczone wszsytko dziala nawet dzqiek ttlko mam wrazenie ze bass jest znieksztalcony czy moze miec to zwiazek z kodowaniem radia? Czy po zakodowaniu moze sie zmienic dzwiek basu?
Bass jest zasilany z oddzielnego wzmacniacza. Albo masz prostsza wersje hi-fi albo logic 7 nie wiem jak w tym 1 ale w logic tak samo padają końcówki mocy i bas nie gra. Mi padły również i nawet się nie bawiłem w wymianę. Przerobilem instalacje i podlaczylem 4 kanałowy wzmacniacz i bas mloci az milo
Mam wersje hi-fi i teraz tak jak mam ustawiony balans centralnie to subwoowery pod siedzeniami i w bagazniku ledwo graja jak zmienie balans na prawa lub lewa strone to wedy graja normalnie mloci az milo natomiast gdy jest balans ustawiony centralnie i z conwertera rca wyjme jeden cincz to subwoofer w bagazniu gra tak jak powinien macie jakies pomysly co moze byc nie tak?
Ostatnio edytowane przez Darth ; 23-08-2016 o 22:05
Na początek dokoduj ASK
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Ok tak zrobie a czy przyczyna moze byc konwerter RCA podlaczony do wzmacniacza subwooferow w bagazniku tego co jest po lewej stronie? Dokladnie chodzi o to czy moglem na odwrot podpiac kable z konwertera do kabli od glosnikow ktore wychodza ze wzmacniacza od subwoowerow?
Najlepiej będzie jak na czas naprawy rozmontujesz wszystko co nie jest fabryczne w Twoim audio.
Tak zrobie ale czy te ewentualnie na odwrod podlaczone kable moga byc tego przyczyna?
Wszystko udalo sie ogarnac radio gra super woofery tez lomoca jak nalezy przyczy a zlej pracy balansu w radiu okazaly sie podlaczone na odwrot kable z konwertera rca dzieki wszsytkim za rady i pomoc