Koledzy jak to jest z tą zmieniarką dvd mam taką u siebię w aucie problem w tym żę czyta tylko audio.Próbowałem nagrywać filmy w formacie vob i nic tak samo czy ta zmieniarka powinna czytać mp3 fukcja jest wkodowana.
Koledzy jak to jest z tą zmieniarką dvd mam taką u siebię w aucie problem w tym żę czyta tylko audio.Próbowałem nagrywać filmy w formacie vob i nic tak samo czy ta zmieniarka powinna czytać mp3 fukcja jest wkodowana.
Zmieniarka DVD w e65 zamontowana jest z lewej strony w bagażniku nad czytnikiem navi. Czy ty przypadkiem nie próbujesz odtworzyć płyt DVD w zmieniarce audio/ mp3 w desce rozdzielczej. Jeżeli masz auto po lifcie to zmieniarką w desce czyta płyty mp3, jeżeli przed liftem to niestety samo dokodiwanie funkcji bez wymiany zmieniarki nic nie da!!!
Tak mam zmienarkę dvd z lewej strony nad navi.Nie mogę odpalić żadnego filmu i nie czyta też mp3
Spróbuj oryginał DVD PŁYTĘ. Jak nie czyta to laser do wymiany
Próbowałem i nic zwykłe plyty cd auudio czyta
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Włóż jakiś film z gazety czy cokolwiek , wiesz o co chodzi. Jak zadziała to napisz opiszę jak ja nagrywam płyty to sprobujesz
Może być laser wyjechany już. Bo jak u mnie napęd navi padał to DVD nie czytał ale jak na Cd nagrałem to czytał.
To pewnie laser ma już dosyć.idzie dokupić sam laser?
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka