Kolego drogi - red shark 1500 jest do 200 KM w realu zak³adany jest do 220-230 KM i sobie radzi, po za tym s± do ca³kiem dobre reduktory. po za tym co tu jest takie mega tanie?? wtryski? reduktory? optima która jest tañsza od staga 300 mo¿e o 100-150 z³? no prosze bez przesady- jeszcze chyba nie widzia³e¶ taniej instalacji.
tzn co dok³adnie z korekt?? to co widzê jest ok.
wtryskiwacze by³y sprawdzane u producenta, s± ok.
Na jednym goldzie faktycznie jest to trochê s³abe do uwierzenia ¿e dobrze chodzi z racji choæby mocy 750, ale jak chodzi to ok- ja mam wiêksze problemy. Dziêki za zaproszenia ale raczej nic mi to nie da- wa¿niejsze jest dla mnie info ¿e na dwóch kme chodzi.
Faktycznie muszê pogadaæ z technikami z Optimy aby co¶ pomy¶leli.
Co do spalania to na autostradzie ostatnio Polska-Chorwacja 12,5 L ( 130-170 km/h) gazu ,wiêc chyba nie ma co narzekaæ ¿e jest paliwo¿erny, do d³ugich tras super samochód tylko te b³êdy muszê wyeliminowaæ, ogólnie temat za³o¿y³em poniewa¿ s³ysza³em teorie od gazowników ¿e dwa sterowniki s± od gazu i pewnie jakie¶ b³êdy bêd± i ju¿. Ale widzê ¿e jednak je¿dz± 750 na gazie i takich cudów nie ma jak u mnie, tak wiêc szukam problemu dalej.

Odpowiedz z cytatem