Witam, tak jak w temacie mam wyciek z przewodów od wspomagania, temat ju¿ mo¿e wa³kowany parê razy ale mo¿e siê co¶ zmieni³o,
Jak to uszczelniæ czy dostanê gdzie¶ zamienniki tych przewodów ?
Witam, tak jak w temacie mam wyciek z przewodów od wspomagania, temat ju¿ mo¿e wa³kowany parê razy ale mo¿e siê co¶ zmieni³o,
Jak to uszczelniæ czy dostanê gdzie¶ zamienniki tych przewodów ?
Temat przerabia³em tydzieñ temu. Niestety to jest jeden z najs³abszych punktów tego modelu. Nie szukaj u¿ywki bo kupisz padake... Lepiej jest oddaæ do zakucia. Wielkiej ró¿nicy nie odczujesz po zmianie.
W³a¶nie przerabiam temat. S± 4? przewody. Te dolne od pompy dro¿sze ( górne ju¿ kiedy¶ wymienia³em) . Ten "mój" w ASO kosztuje oko³o 950, wiêc te¿ my¶la³em o regeneracji, ale na szczê¶cie jest wiele marek zamienników w cenie 100-500 z³, wiêc nie bêdê siê zastanawia³. Podk³adki u¿ywane do ich monta¿u te¿ maj± zamienniki.
Gdzie dosta³e¶ zamienniki przewodów? Ja szuka³em do m73 i nic nie znalaz³em. Te¿ mam wyciek ze wspomagania i jak nie dostanê zamiennika to oddam do zakucia.
By³o BMW e32 750 V12
W internecie ;-). Ja mam m62 i do niego jest kilka typów a¿, co bardzo mnie zdziwi³o. Wpisujesz w Google nr czê¶ci bmw/OEM bez spacji i szukasz. Ew. kazesz mu szukaæ tylko na stronach polskich.
daj jakie¶ linki gdzie kupi³e¶ ;)
Je¿eli mia³bym ogoliæ siê na ³yso, nosiæ na szyi z³oty ³añcuch i „praæ” ludzi kijem bejsbolowym, tylko po to, aby prowadziæ na co dzieñ BMW E 38, robiê to od razu.
Jeszcze nie kupi³em w koñcu, ale sklepów by³o kilka. Niektóre mia³y febi za 480zl, inne myele za 270zl , nawet intercars oprócz febi mia³ jakie¶ swoje hans prajs po 100zl . Za granic± jeszcze dochodzi³o kilka innych marek.
zamienniki do M70/M73 s± tylko w Stanach, ale cena z transportem, c³em i vatem wychodzi podobnie jak w ASO. U nas zamienników nie ma. Kupowa³em w ASO, a w M70 jest du¿o wiêcej, bo serwo hydrauliczne :( Co zrobiæ ka¿da mi³o¶æ ma kolce.
pozdrawiam Bartek
Mo¿e transport ugry¼æ jakim¶ polamer-em jak mo¿esz poczekaæ. Powinno byæ w miarê tanio i obej¶æ siê bez VAT.
Panowie ja tydzieñ temu zaku³em 3 przewody od wspomagania-koszt ok 100z³ i wszystko super trzyma
s³awomir