Kolego drogi - red shark 1500 jest do 200 KM w realu zakładany jest do 220-230 KM i sobie radzi, po za tym są do całkiem dobre reduktory. po za tym co tu jest takie mega tanie?? wtryski? reduktory? optima która jest tańsza od staga 300 może o 100-150 zł? no prosze bez przesady- jeszcze chyba nie widziałeś taniej instalacji.
tzn co dokładnie z korekt?? to co widzę jest ok.
wtryskiwacze były sprawdzane u producenta, są ok.
Na jednym goldzie faktycznie jest to trochę słabe do uwierzenia że dobrze chodzi z racji choćby mocy 750, ale jak chodzi to ok- ja mam większe problemy. Dzięki za zaproszenia ale raczej nic mi to nie da- ważniejsze jest dla mnie info że na dwóch kme chodzi.
Faktycznie muszę pogadać z technikami z Optimy aby coś pomyśleli.
Co do spalania to na autostradzie ostatnio Polska-Chorwacja 12,5 L ( 130-170 km/h) gazu ,więc chyba nie ma co narzekać że jest paliwożerny, do długich tras super samochód tylko te błędy muszę wyeliminować, ogólnie temat założyłem ponieważ słyszałem teorie od gazowników że dwa sterowniki są od gazu i pewnie jakieś błędy będą i już. Ale widzę że jednak jeżdzą 750 na gazie i takich cudów nie ma jak u mnie, tak więc szukam problemu dalej.