Cytat Zamieszczone przez niestepne Zobacz posta
Wydaje mi się kolego że z takim podejściem do tematu swoje wymarzone oryginalne e38 znajdziesz w 2089 roku tak mniej więcej hejtujesz każdy egzemplarz z możliwych wrzucanych przez każdego, wydaje mi się że to jest forum pasjonatów serii 7 wielu z nas zmieniło kupę rzeczy w swoich furach i każdy jest z tego na swój sposób dumny ale aż strach cokolwiek napisać bo zaraz ulep ŁO MATKO GAZ MA zastanów się czy jak ja robię 5tys miesięcznie to mam lać benzynę ?bo jak jeżdżę na gazie to jestem wieśniak i mistrz agrotuningu???
Za bardzo się czepiasz w tym momencie, wyraziłem tylko swoją opinię do której również jak Ty mam prawo, tylko w przeciwieństwie do Ciebie w swoich postach nie odnosiłem się do tego co Ty napisałeś, tylko pisałem co ja myślę, również nie wspomniałem nic o LPG a Ty już tu znowu ten temat zaczynasz, nie interesuje mnie czy jeździsz na gazie, czy na pb, czy pchasz auto ręcznie, wyraziłem swoją opinię tylko co do tych aut, podobnie jak Ty, lecz skrajnie inną, co Ciebie boli, że mówię inaczej, nawet mało co ja napisałem, lecz tylko przyznałem racje człowiekowi, który ma sporą wiedzę w dziedzinie BMW. Pozwól, że zainteresowany autor, sam wybierze co mu będzie odpowiadać a nie się czepiasz każdego stwierdzenia, które nie zgadza się z Twoim wizerunkiem E38.