Szukam kogoś z okolic Bytomia, ze sprzętem diagnostycznym do e32 w celu podpięcia się pod auto. Oczywiście odpłatnie. Proszę o wiadomości na PW wraz z ceną za usługę
Szukam kogoś z okolic Bytomia, ze sprzętem diagnostycznym do e32 w celu podpięcia się pod auto. Oczywiście odpłatnie. Proszę o wiadomości na PW wraz z ceną za usługę
Co konkretnie potrzebujesz diagnozować?
Jak coś to mam dostęp do DIS i starej żółtej głowicy, która umożliwia diagnozę starszych modeli. Mam też dostęp do ISTA i ICOM, ale szczerze do starszych wolę DIS
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 01-08-2016 o 11:47
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Na pewno chciałbym skasować błąd poduszki powietrznej, oraz zobaczyć czy nie ma błędów w sterowaniu pracą silnika.
W Tarnowskich jest gosciu co zajmuje się głównie bmw... a poza tym w pyskowicach sa podobno tez dobre chlopaki od bmw
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Temat jak najbardziej do ogarnięcia
Kiedyś w E31 miałem problem połączyć się z Airbag. Ani DIS przez starą "żółtą głowicę", ani ISTA przez ICOM nie bardzo mogła się połączyć.
Połączył się za to zwykły uniwersalny Lauch
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Henry Ford
Dzięki Tuczi za namiary, jak dam radę to zajrzę tam w sobotę, bo w tygodniu nie ma szans ze względu na pracę. Jak cenowo wypadają?