Cytat Zamieszczone przez tristeza
Wojny o LPG tocz± siê od staro¿ytno¶ci, ale jednego nie jestem w stanie dalej zrozumieæ w¶ród przeciwników. Dlaczego tak g³o¶no krzyczycie, ¿e karaæ za posiadanie lpg (buhehe) ¿e to junkers, ¿e wiocha itd... Wytoczcie RACJONALNE argumenty - w czym szkodzi nowoczesny, dobrze za³o¿ony LPG Prins czy Stag? Na razie us³yszeli¶my tylko z waszych ust, ¿e:

- to poracha, kupiæ F01 i wsadziæ do niej LPG
- za sam pomys³ dilerzy BMW powinni przy sprzeda¿y zabieraæ kluczyki
- jestem zdania ¿e pchanie gazu do takiej fury to zbrodnia za któr± powinno siê karaæ.
- ja bym nigdy nie za³o¿y³ gazu do BMW, za bardzo mi siê to kojarzy z popisywaniem siê super wozem przez ma³olactwo
- nie stac cie nie pchaj sie w 750i kup sobie golfa 1.9TDI
- nie chce ¿eby BMW dosta³o kolejny przydomek, tym razem zwi±zany z LPG

I to s± Wasze argumenty...

Dalej kolega Helberstam atakuje BOSSa jako posiadacza LPG

"nie wiem co ci powiedziec. widocznie jestes type czlowieka ktory caly czas cos musi komus pokazac. widocznie cie boli cos i masz problemy."

A teraz przeczytaj jeszcze raz min Twoje argumenty i przemy¶l kto jest typem cz³owieka który musi co¶ przed innymi pokazaæ...

Hipokryzja pe³n± gêb±, przykre to ale prawdziwe...

Tak jak Kronos napisa³ - lepiej kupiæ dziecku co¶ fajnego...

¯eby by³o jasne - nie mam nic przeciwko PB ani ludziom je¿dz±cym na PB czy ON czy na czym tam tylko chc±.

Jestem przeciwny temu w jak buracki i prosty sposób pozbawiony racjonalnych argumetów niektórzy potrafi± okazywaæ wrogo¶æ do posiadaczy LPG.
Zapewne samemu nigdy go nie posiadaj±c, albo posiadaj±c kiedy¶ tam w polonezie.

Pozdro
tej ty tam stronniczy kolego, nie zaatakowalem jako pierwszy boss'a tylko on mi cos tu udowadnial ze ma po to LPG w swoim aucie by pokzac dieslowi gdzie jego miejsce i cos powiedzial ze ON to paliwo drugiej kategorii ... biorac pod uwage historie pierwszy diesel pojawil sie w 1892 takze idac tym typem rozumowania to LPG jest paliwem dla biedy

nie podam argumentow technicznych za LPG jedynie co to odczucie niesmaku bo kupowac wypasiona fure i wstawiac gaz

to jak wybudowac sobie palac z marmuru i wstawic meble z IKEA ( w sumie tez spelniaja funkcje swoja ale jest to nieco passe i budzi niesmak )

Jestem przeciwny temu w jak buracki i prosty sposób pozbawiony racjonalnych argumetów niektórzy potrafi± okazywaæ wrogo¶æ do posiadaczy DIESLA.
Zapewne samemu nigdy go nie posiadaj±c, albo posiadaj±c kiedy¶ tam w VW