Cytat Zamieszczone przez Helberstam
nie ma aut z napedem na LPG to sa modyfikacje juz panie BOSS

i tak wlasnie sie objawia wasza "gazownikow" milosc do marki niby cenicie technologie inzynierow z bmw i ich dokonania a z drugiej strony ladujecie junkersy do aut jestescie jak ruskie kupuja wypasione fury w polsce ale na stalowkachi i w zlym stanie technicznym wazne by miec "duza wypasiona fure"

rozumny czlek ma auto do miasta ktore pali malo i auto np 7 na latanie dla przyjemnosci

gazownik natomiast ma duze wypasione auto zeby pojechac 10km do pracy i wszyscy podziwiali co jest zenujace nie stac cie nie pchaj sie w 750i kup sobie golfa 1.9TDI

i jeszce ta postawa gazownikow i wzdryganie sie dieslem hahah im wiekszy burak tym wieksza pojamnosc z LPG
A co ma piernik do wiatraka? Od kiedy to instalka LPG przeszkadza technice??
Cos mi sie wydaje ze nie masz zadnego pojecia o technice motoryzacyjnej a zwlaszcza o instalkach LPG lub sa to wiadomosci z zeszlego stulecia ;D
Pokaz mi diesla ktory ma palic malo w miescie i ma chociaz 200koni :D

Tak sie milo sklada ze mam tez i diesle (i sa to jak dla mnie dylizanse do toczenia sie a nie do jazdy, ktore tylko w opowiesciach pala 6L a jak przychodzi co do czego to nizej 12tu w miescie nie zejdzie- przykladem jest silnik 3.0D ktory rzekomo sam posiadasz) wiec gdzie tu ma byc oszczednosc panie "super rozumny" ?? :P

Takze mimo wszystko wole miec nawet i w miescie 300koni pod noga zeby w razie potrzeby pokazac dieslowi gdzie jest jego miejsce, nie truje srodowiska i nie musze jezdzic dieslem tempem emeryta zeby na stacji chociaz podobny koszt jak przy LPG wyszedl :]