Fajnie jakby to ktoś potwierdził jeszcze.
Dray to bmw check z fb ?
Fajnie jakby to ktoś potwierdził jeszcze.
Dray to bmw check z fb ?
@Damned nie denerwuj już kolegi @Dray .
Jak by co @Dray to vin podałem wyżej :)
W imię walki z cofaniem liczników powinno to być charytatywnie :D
@Ttrol Ty naprawdę nie wiesz o co chodzi ? Wyobraź sobie ,że są ludzie i Ludzie.
Najlepiej zresztą byś zrobił jak byś przeczytał temat od początku i wiedziałbyś o co chodzi.
A nie przyszło Ci np. do głowy ,ze kolega @DRAY jest moim bardzo dobrym kumplem. A może jednak nie ...
A może tak, a może nie,a może mu zapłaciłem ,a może nie. Wuj Ci do tego.
przeczytałem cały temat, bo go śledzę
zupełnie nie rozumiem, dlaczego chcesz gościa wystawiać na próbe za free
ja też mogę napisać, że mam historię, a sprowokować gościa, żeby mi wysłał swoją, a potem mu podziękować, mówiąc, że się zgadza
albo drugi przypadek, będziesz chciał gościa na forum obrobić I napiszesz, że jego raport jest niekompletny. Doskonała antyreklama.
ja na jego miejscu bym w ogóle w tą dyskusję się nie włączał, bo to nie prowadzi do niczego dla niego dobrego
daj gościowi robić biznes, ma z tego chleb. Też ma BMW I musi je utrzymać. Ja historię od Niego biorę od lat (kiedyś jeszcze przez Klinikę, bo zakładam, że to to samo zródło jest), zawsze jest w porzo, a to, że ktoś jest niezadowolony... W Polsce zawsze ktoś jest niezadowolony.
Ostatnio edytowane przez ttrol ; 19-01-2017 o 15:00
pozdrawiam Bartek
I tym optymistycznym akcentem zakończmy to bicie piany.
Jeśli bezpośrednio zainteresowani będą chcieli coś dodać to proszę najpierw o kontakt ze mną przez PW.