Witaj
Powodzenia w poszukiwaniach, zakupu E38 nie zaplanujesz na konkretny miesiąc, znalezienie wymarzonej sztuki może zająć Ci dłuższy okres.
Jakie wersje silnikowe bierzesz pod uwagę ?
Witaj
Powodzenia w poszukiwaniach, zakupu E38 nie zaplanujesz na konkretny miesiąc, znalezienie wymarzonej sztuki może zająć Ci dłuższy okres.
Jakie wersje silnikowe bierzesz pod uwagę ?
Spokojnie, nie spieszę się. Ten wrzesień jest orientacyjny. Co do silniczka, właśnie tutaj chciałbym otrzymać jakąś pomoc w wyborze. Jak już pisałem jestem stosunkowo młody i wielu moich znajomych jak i rodzina odradza mi kupna takiego gabarytu ALE CÓŻ JA PORADZĘ ZA TAKIE MARZENIE... W każdym bądź razie interesują mnie silniki 3.0; 3,5; 4.0 wwszystkie bez Vanosa, zależy mi na jak najmniejszej awaryjności. Pytanie do was wsztskich jest następujące:
Czy młody chłopak z zarobkami 2.500-2.800zł netto jest w stanie utrzymać taką "Gablotę". Co sądzicie o montażu bądź kupnie samochodu z instalacją LPG.
Mam nadzieję, że nie zraziłem nikogo ostatnim zdaniem mojej wypowiedzi.![]()
Jak na razie budżet wynosi 20 000zł
Ostatnio edytowane przez Wdowikowsky ; 20-07-2016 o 20:24
Co do LPG z mojej strony zdecydowanie nie polecam.
Za 20 tys może uda Ci się znaleźć coś z początku produkcji, ale licz się, że na start do V8 trzeba jeszcze dołożyć trochę drobnej mamony, bo nie istnieje samochód używany bez wkładu finansowego, więc warto to przewidzieć
Tak więc powodzenia w poszukiwaniach i owocnych poszukiwań.