https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!
Bo może komuś kto myślał ze ma super extra autko jest najzwyczajniej w świecie trochę głupio że sie auto skończyło.
Wnętrze ma po prostu cudowne, ciekawe jak silnik... Szkoda ze te silniki takie sa bo naprawdę można sie w f01 zakochac zwłaszcza z takim środkiem
Ostatnio edytowane przez darekbb ; 20-07-2016 o 23:29
Ale kurde co to za wstyd że coś sie zepsuło !? Takie są auta - psują sie i tyle. Przecież nikt nikogo nie wyśmieje (jak tak do debil) tylko współczuć pozostaje lub w miare możłiwości pomóc trzeba :)
Ja też ciągle patrze na F, ale tylko diesle. Nie pali mi się więc wybrzydzam jak baba. Ma być czarna lub biała i odpowiednio jasny lub ciemny środek, ma mieć aktyny tempomat i matowne drewno i komfory i dociąganie i roletki na drzwiach, reszta egal i mam w d..e dużo nie zapłace :) :D Ile nie dam i tak bede musiał wsadzic :)
Powiem Wam, że zazdroszcze mojej dziewczynie, ma punto II z klimą i od dziś z gazem i ma wyje..e, czasami coś naprawi i jeździ i jeździ i jeździ. Części tanie jak barszcz. Pali tyle co nic. Z gazem jazda jak za darmo.
Ostatnio edytowane przez Aldik ; 21-07-2016 o 00:26
Wymieniony skraplacz plus cały nowe nabicie klimy. Auto zastepcze na 1 dzięń. Auto oddane na 8 rano o 15 odebrane. Cena to 1890 na 50 % to no fakture mam na 860zł. Wiesiek z Podmiejskiej chciał za to samo 1600zł....różnica jest. Plus wpis z pieczątką do książeczki serwisowej. Sam skraplacz około 500zł plus gaz 200 to za robocizne 200zł uważam za mega super wynik.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Bezi w pierwszym poscie napisałes: 18900zł :D:D:D To dopiero cena xD
No zle skladniowo. Znizka 50% od 1890zl
Wypalcowane z LG G4
EDIT:
A teraz zobaczyłem ze 18900 zł napisałem hehhe
Ostatnio edytowane przez Bezi ; 21-07-2016 o 12:01
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Z tymi debilami to chyba przegięcie.
Miałem na myśli osoby które durnie komentują :)
Co do auta to może zerknę w weekend jak będe miał chwilke - jeżeli oczywiście kolega w ogóle jest zainteresowany.
Dzisiaj i znajomych w komisie oglądałem Fke, ale czarna z czarnym środkiem - też 750 ale 2010 za 115tyś. Tak z grubsza tylko obejrzałem i wygląda ok, ale nawet nie odpalałem. Mają też białą u siebie ale chyba za 130.
Ostatnio edytowane przez Aldik ; 21-07-2016 o 15:15
Wiecie jak to jest. Człowiek przegląda Allegro i czasami mu coś w oko wpadnie i tu wrzuci. Na tę chwilę muszę się jeszcze obejść smakiem, więc kolego Aldik dzięki za propozycję obejrzenia auta, ale na tę chwile nie ma potrzeby :)
PS. Tak jak się przyjrzałem, to jakoś kierownica mocno wytarta w porównaniu do reszty się wydaje.