Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Program w 740d

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    Cytat Zamieszczone przez blitz
    a po drugie objade cie golfem na kazdy mozliwy sposob procz autostrady ale niejeden Cie i tam objedzie wiec troche pokory bo widac masz nikle pojecie o autach i skoro nie wnosisz nic do tematu to prosze o nie zabieranie glosu.
    Tak szczerze objechałbyś czy objechałeś?? Bo mi jeszcze się nie zdarzyło abym kiedykolwiek przegrał z jakimkolwiek golfem(!!!) to chyba że jakaś wersja GT czy co oni tam mają... ale takiej nie trafiłem więc nie wiem po co sadzisz
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740d
    Chyba masz jakies kompleksy chlopaku :x
    pozdrawiam
    mavic

Forum 7er jest dla buraków i kartofli. Jestem dumnym kartoflem !

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740d
    Nie mam zamiaru prowadzic z Toba jalowej dyskusji bo jak powiem ze objechalem to powiesz ze pewnie mial usterke. Przelicz sobie stosunek masy do mocy dodaj do tego straty na automacie i dluzsze biegi. Ja moge sie scigac z 530d w manualu bo jezdzi podobnie. Jakies masz zasciankowe poglady ze golf nie moze byc mocny. Moze pojedz gdzies gdzie chlopaki sie troszke scigaja stan z jednym z drugim autem wtedy pogadamy

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    spoko może w moim regionie mają tylko słabe modele nigdy nie miałem VW ale jak ktoś mi mów że ma auto z 4 cylindrowym silnikiem napędem na przód całymi 130KM i ma porsche to śmiać mi się chce. No ale tak wciska w fotel że aż szok ;]

Powiedz mi tak Golf przyspiesza do 100km/h w 7 sek tak? a 0-160km/h w 14sek tak?

Dla mnie większość różnic w masie niweluje 6 cylindrów i napęd na tył a reszta z różnicy kucyków i Nm. Czy Golfem objedziesz 730d uznajmy że nie wiem może się przekonamy kiedyś jak pisałem mi się jeszcze nie zdarzyło aby dostał jak ktoś miał dobry silnik np w Golfie V to dawał radę tak gdzieś do prędkości 110-120km/h dalej już słabł...

Z resztą po jaką cholerę tracę na Was nerwy...

W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740d

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    fabrycznie mają 6,5 sek czy koleś założył chipa ;] jak tak jest to może faktycznie nie miałem okazji wyskoczyć z takim Golfem lub druga sprawa samochód był mocny ale kierowca laik niepotrafiący operować sprzęgłem i skrzynią biegów :)

Na kolejnym filmiku już widzę, że szału nie ma powyżej 100km/h słabnie do tego długie przełożenia powyżej 3 biegu (przy steptronicu i kickdown niemal, że nie czuć przełożeń)

http://www.youtube.com/watch?v=VfIya...eature=related

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    740d
    choc sam mam golfa V po programie i jest zwawszy i zwinniejszy
    Czytanie i jeszcze raz czytanie

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    widziałem to, ja chcę orzeźwić moje 730d po przez delikatnego boxa bo nie będę mówił że szaleje to auto ale muł nie jest, jedynie można mieć takie odczucie bo auto jest wielkie i komfortowe...

tu taki mały przykład ;p mój silniczek też tak chodzi nie wiem jak inne... na you tube widać że rzadko która aż tak ciągnie...

http://www.youtube.com/watch?v=WtrSA...eature=related

Uprawnienia umieszczania postów