Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Poka¿ wyniki od 11 do 15 z 15

W±tek: Problem po od³±czeniu aku. Auto zdech³o

Vip Vip
    Do³±czy³
    Dec 2009
    BMW
    Nie mam
    Sk±d
    Racibórz(¦l±sk)
    Ostatnio mia³em podobny przypadek.
    W moim przypadku nie by³o komunikacji z silnikiem, skrzyni±, dsc i rêcznym.

Okaza³o siê, ¿e do rêcznego dosta³a siê woda i zala³a sterownik. Zwarcie powodowa³o blokowanie siê sterowników

Po od³±czeniu rêcznego auto je¼dzi
    Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
    Henry Ford

Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2011
    BMW
    E65 745i LPG
    Sk±d
    Warszawa
    Auto super je¶li chodzi o komfort, wyposa¿enie, prowadzenie i spalanie w porównaniu do konkurencji ale niestety awaryjne. Dbam o samochód, wszystko robiê na czas ale niestety ta elektronika daje w nim ostro popaliæ. Je¿dzê ju¿ pi±ty rok i szczerze za ka¿dym razem jak siê gdzie¶ wybieram w trase to modle siê ¿eby nie us³yszeæ gongu usterki. Teraz mam do domu 1500km i od pocz±tku urlopu my¶lê codziennie "dojedzie sam czy na lawecie do domu". ¯onie kupi³em accorda i wsiada odpala i jedzie. Wiem ¿e tam jeden komp na ca³y samochód ale chyba wolê wsiadaæ i spokojnie jechaæ ni¿ siê martwiæ jaka nowa usterka pojawi siê do usuniêcia. Zastanawiam siè nad Lexem GS albo Legend 4x4 295km od 2005r

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    May 2016
    BMW
    E66 750Li, E66 760Li, G31 530xD, G05 45E
    Sk±d
    Poznañ
    Ja jako¶ z moim E65 nie mam takich problemów, mój egzemplarz jest serwisowany na czas zawsze i zadbany, prawdziwego przebiegu ma pewnie 524 000km, a na liczkniku 302 000km. Ka¿dego dnia jak do niego wsiadam to jestem pewien ¿e dojadê tam gdzie chcê.
    "E65 jako nowe by³o drogie w zakupie, jego serwis te¿. Teraz E65 jest tanie ale serwis tak samo drogi jak by³o nowe"

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar miro
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    MEIN VATERLAND IST OBERSCHLESIEN

Cytat Zamieszczone przez pietjawawa Zobacz posta
    Auto super je¶li chodzi o komfort, wyposa¿enie, prowadzenie i spalanie w porównaniu do konkurencji ale niestety awaryjne. Dbam o samochód, wszystko robiê na czas ale niestety ta elektronika daje w nim ostro popaliæ. Je¿dzê ju¿ pi±ty rok i szczerze za ka¿dym razem jak siê gdzie¶ wybieram w trase to modle siê ¿eby nie us³yszeæ gongu usterki. Teraz mam do domu 1500km i od pocz±tku urlopu my¶lê codziennie "dojedzie sam czy na lawecie do domu". ¯onie kupi³em accorda i wsiada odpala i jedzie. Wiem ¿e tam jeden komp na ca³y samochód ale chyba wolê wsiadaæ i spokojnie jechaæ ni¿ siê martwiæ jaka nowa usterka pojawi siê do usuniêcia. Zastanawiam siè nad Lexem GS albo Legend 4x4 295km od 2005r
    @Pietjawawa widocznie masz jaki¶ felerny egzemplarz.
    Lektura: http://similarcar.com/pl/BMW-Seria-7...KM-automat-4x4

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar HTN
    Do³±czy³
    Oct 2012
    BMW
    ex-730Ld e66 / obecnie S350CDI L
    Sk±d
    okolice Frankfurtu / Wroc³aw / Kotlina K³odzka

Cytat Zamieszczone przez pietjawawa Zobacz posta
    Zastanawiam siè nad Lexem GS albo Legend 4x4 295km od 2005r
    Wszystko zale¿y jak trafisz. Ja te¿ mia³em kilka problemów, ale by³y to zaniedbania poprzednika, które w dniu zakupu nie sprawdzi³em, bo raz, ¿e emocje wziê³y górê, a dwa, ¿e o pewnych nie mia³em zielonego pojêcia. Na szczê¶cie nie mia³em nic grubego, jak u Ciebie. Po tym, co tutaj piszesz, ja bym takiego auta d³u¿ej nie utrzymywa³. Auto ma byæ sprawne i wsiadaj±c nie powinienem mieæ obaw przytoczonych przez Ciebie.

Co do Lexusa, to mój znajomy mia³ IS'a F-Sport (pakiet stylizacyjny; nie myliæ z ISF). Jak siê raz akumulator roz³adowa³, to nie by³o szopek, gongów, choinki itd. Auto mia³ mega dobrze wyposa¿one i zero problemów. Tak¿e jak ju¿, to bym poszed³ w Lexusa. Honda taka ciut w tyle jest. Bardziej poziom 5er jak dla mnie.
    Ostatnio edytowane przez HTN ; 24-07-2016 o 13:49

Podobne w±tki

1. [E32] Problem z odpaleniem po rozladowanym aku
    Przez johnny11fingers w dziale Seria e32
    Odpowiedzi: 17
    Ostatni post / autor: 10-01-2016, 13:03
  2. [elektryka] Po od³±czeniu aku bmw e38 740ia 94r nie odpala
    Przez hektorek106 w dziale Seria e38
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 31-12-2011, 12:28
  3. [elektryka] Aku a otwarte auto
    Przez Dziewon w dziale Seria e38