Piszę co widzę na zdjęciach. Reszta wiadomo ....trzeba dobrze w realu sprawdzić.
Jak więcej możesz ocenić auto z ogłoszenia ????? Może ty jesteś jasnowidzem ,ja nie.
Co do wiejskiego tuningu to mi wystarczą ringi w przed lifcie i rekinek na dachu . Można to oczywiście usunac ale na obecną chwilę jest i mnie to śmieszy.
Tak moim skromnym zdaniem:
1. Z tego co podałeś to jest to auto którym według mnie warto się zainteresować, po zdjęciach ok z vinem w wyposażeniu tak na szybkiego jak popatrzyłem też się zgadza. Sprawdzić historię, czy pokrywa się z tą książką, jechać i badać na miejscu.
2. Auto z USA, jeśli sprowadził je ktoś prywatnie w normalnym stanie to może być godne zainteresowania szczególnie, że to wersja LONG, natomiast jak została sprowadzona do PL przez jakiegoś handlarzyka nie koniecznie w całości, to wiadomo, tak czy inaczej zaczął bym od jej historii, tym bardziej, że dla aut za oceanu da się to sprawdzić.
3. Tu się podpiszę po wypowiedzią kolegi dwoma rękoma:
Do tego tylne światła poliftowe, zapewne z kolorem kierunków niezgodnych z vinem, do tego fotele z 750, a na dodatek wszystko wedle mnie skreśla gaz. Stoi dosyć długo już, wcześniej była wystawiona w styczniu tego roku z tymi zdjęciami u tego samego właściciela, jak widać się nie sprzedała i wróciła.
Ostatnio edytowane przez ByCygano ; 05-07-2016 o 20:56
Co do auta nr 3 to na necie faktycznie jest już dość długo, jak sam szukałem auta to ona była i nadal jej nikt nie sprzedał :-). Co do gazu to jeśli dobry gaz i dobrze zamontowany to czemu nie oszczędność dość duża
Broń Boże z gazem he he jak tak czytam co niektore wypowiedzi to jestem zdania że gazownikow gdyby mogli pozamykali by w kryminale.