kontynuujac temat, aku wymieniony (patrz inny watek) natomiast pojawil mi sie blad przekaznikow zamykania i otwierania auta. efekt jest teraz taki ze przyciskiem na srodku deski nie da sie otworzyc drzwi a jak sie nacisnie drugi raz to zamykaja sie tylko drzwi kierowcy.
wyczytalem ze Junction box nazywany rowniez modulem komfortu ma przekazniki wlutowane. poniewaz malo co chce dzialac w aucie jak sie to odepnie to pasuje albo uziemic auto i wymienic przekazniki albo (co bym bardziej preferowal) trzeba kupic taki modul i podmienic.
i teraz pytanie moje jest takie - na module jest taki duzy symbol, ja mam V5. widze na allegro duzo roznych ale maja V7, V12 itd. jest na nich rowniez data produkcji. wyczytalem na jednym z for ze wazne zeby ten modul byl produkcji pozniejszej niz to co mam w aucie i wtedy bedzie OK. wiecie cos na ten temat? dodatkowo, czy trzeba ten nowy modul jakos zakodowac? e-sys wystarczy?
EDIT: tutaj jest to pokazane w e46 chyba: https://www.youtube.com/watch?v=b0zT2UtEU88