Siemanko, potrzebuje jakiego¶ serwisu lub osoby maj±cej pojêcie o bmw, potrzebuje dobrej diagnostyki komputerowej i naprawienia mojej buni e38 735i. Warszawa lub okolice. Dziêki za pomoc.
Siemanko, potrzebuje jakiego¶ serwisu lub osoby maj±cej pojêcie o bmw, potrzebuje dobrej diagnostyki komputerowej i naprawienia mojej buni e38 735i. Warszawa lub okolice. Dziêki za pomoc.
Barankiewicz otwock.Polecam.E65 mieli w ma³ym palcu 5 lat temu..Graty nowe i stare maj±...Polecam...
by³o E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
A robi kto¶ swoje fury w Wiltronic w Zielonce?
A ja bym do tego dzia³u nie poleca³ zagl±daæ. By³em w czterech polecanych tam, oko³o-warszawskich warsztatach o nieskazitelnych opiniach i w ka¿dym z nich naci±³em siê na przykr± fuszerkê. M. in. ¼le ustawiona geometria, pompa wody zamontowana od razu z nieszczelno¶ci± (uszkodzenie przy monta¿u), oszustwa, naci±ganie na niepotrzebne naprawy, kupa nietrafionych diagnoz, zwyk³e partactwo. Niektóre z tych przygód próbowa³em opisaæ w w±tkach dotycz±cych konkretnych warsztatów. U¿ywa³em cenzuralnego s³ownictwa i niczego nie koloryzowa³em. ¯adna z moich negatywnych, ale uczciwych opinii nie przesz³a moderacji. Prawda jest taka, ¿e dzia³ "Warsztaty polecane i niepolecane" (przynajmniej ta oko³o-warszawska czê¶æ) to najbardziej nieszczere miejsce na forum, i nierzetelna reklama warsztatów, które jedyne, co potrafi± dobrze robiæ, to kasowaæ "sa³atê". Korzystaj±c z tego dzia³u mo¿na tylko straciæ czas, nerwy i pieni±dze (w moim przypadku liczy siê to w tysi±cach z³otych).
To co, ¿e diesel? Pewnie ¶wiece zalane;)