Czy da się jakoś wyprogramować headup lub chociaż zamienić aby domyślnie było wyłączone ? Większość F niestety ma to badziewie co mnie mega irytuje.
Czy da się jakoś wyprogramować headup lub chociaż zamienić aby domyślnie było wyłączone ? Większość F niestety ma to badziewie co mnie mega irytuje.
A w czym problem wyłączyć go klawiszem pod włącznikiem świateł?
Celem wykształcenia nie jest napełnienie umysłu człowieka faktami; zadaniem jest nauczyć go, jak ma używać umysłu do.. myślenia. A często zdarza się, że człowiek lepiej umie myśleć, nie będąc krępowany wiedzą przeszłości.
Henry Ford
Nie pomagam przez tel, chcesz coś, jest pw, mail, gg, w ostateczności sms
Po kilku miesiącach jazdy , nauczyłem się takiego spojrzenia że nawet nie zauważam że jest włączone. Serio. Ale jak potrzeba to widzę. Jak się jeździ przez wioski to fajnie wyświetla ograniczenie prędkości i zawsze tak jakoś automatycznie zwalniam.
Nawigacjhe tez fajnie pokazuje.
Ogólnie wolę HUD niz NightVision czy też asystenta lini.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Wiem, że można przełącznikiem, ale denerwujące jak za każdym odpaleniem trzeba to robić. Do tego jak nie daj Boże trafi się asystent pasa plus star/stop to juz mam 3 rzeczy na dzień dobry to wyłączenia. Może jakiś już starej daty jestem ale te pierdoły mi przeszkadzają a nie pomagają.
Ostatnio edytowane przez Aldik ; 27-06-2016 o 12:39
Jeszcze nie, ciągle śmigam e65 ;) Własnie pyknąlem 1800km bez problemów :)
Aldik nie trzeba za każdym razem.Wystarczy że raz wyłączysz i już nie działa,jak inne bajery,czyli asystent zmiany pasa,najechanie na linie czy radar zderzeniowy.To są świetne dodatki,z którymi się miło jeździ.Noktowizora nie mam,ale nie zalezało mi na nim.Samo wyświetlanie na szybie możesz sobie przesunąć w dół,góre,zciemnić itp.Radar zderzeniowy już pare razy mnie zatrzymał.Aktywny tempomat....BAJKA.Ustawiasz sobie na mieście i oglądasz dyby w korkach.....To jest piękne.
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
Z tego co zauważyłem to za każdym odpalaniem trzeba "przyciskać".
Co do aktywnego tempomatu to ten akurat bym chciał - to mi się podoba, zajebista sprawa.