Poka¿ wyniki od 1 do 4 z 4

W±tek: Przestroga przed chinskimi przetwornicami xenon`ów

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar charzun
    Do³±czy³
    Jul 2012
    BMW
    E38
    Sk±d
    Wroc³aw
    Blog
    1

Post Przestroga przed chinskimi przetwornicami xenon`ów

Witam.
    Kupilem auto z uszkodzon± przetwornica Xenonow.. Poprzedni wlasciciel wczesniej juz zamontowal chinska za 40z³. Wymienilem j± równie¿ na tak± sam± chinsk± (wg aukcji jakas tam ulepszona itd) Przetwornice mialem ok pol roku.. Dzisiaj sobie jade a tu nagle wylaczylo sie radio, po chwili skapnalem sie ze zegary "umarly" doslownie wszystko zniknelo a wskazowki zatrzymaly sie w miejscu, chcac sie zatrzymac dostrzeglem rowniez ze nie mam swiatel, kierunkow, stopu itd.. Po zatrzymaniu okazalo sie tez ze centralny nie dziala.. Juz mialem takiego stracha ze szok, mysle sobie popier...la sie cala elektronika i bedzie zajefajny problem.. Sprawdzilem wszystkie bezpieczniki i w bagazniku i za schowkiem pasazera (wszystkie ok) Po wyjeciu i wlozeniu bezpiecznikow wlaczylem zaplon i wszystko zaczelo dzialac jak nalezy, lecz podczas wlaczenia swiatel znowu auto umarlo.. Poszedlem sprawdzic czy wogole jakiekolwiek swiatla dzialaja.. ¦wiecil tylko xenon na oryginalnej przetwornicy. Od razu przyszla mi do glowy chinska przetwornica.. Odpialem j± i auto ozylo.. Dziwi mnie to ze nie spalil sie zaden bezpiecznik a polowa auta umarla.. Tak czy siak musze spowrotem przerobic lampe na oryginalna przetwornice. Cale szczescie ze tylko wystarczylo odlaczyc przetwornice i ze nic innego sie nie popsulo..
    Fotka na postoju:

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar niestepne
    Do³±czy³
    Oct 2013
    BMW
    e38 728i by³o jest e53 4.4 i e65 3.6
    Sk±d
    M³awa
    Mnie tak kiedys kumpel da³ ledy do postojowek ¶wiat³a przód dzia³a³y jak chcia³y kierunki zasuwa³y szybko jak w polonezie.

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar HTN
    Do³±czy³
    Oct 2012
    BMW
    ex-730Ld e66 / obecnie S350CDI L
    Sk±d
    okolice Frankfurtu / Wroc³aw / Kotlina K³odzka
    Ja mam wsadzone chiñczyki prosto z Hongkontu pod ringi. Zobaczymy jak siê to bêdzie sprawowa³o...

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar niestepne
    Do³±czy³
    Oct 2013
    BMW
    e38 728i by³o jest e53 4.4 i e65 3.6
    Sk±d
    M³awa
    Dziwne jest to ¿e wcze¶niej te¿ by³y ledy które zamontowa³ poprzedni w³a¶ciciel i dzia³a³y b³êdów w ogóle nie by³o tylko jak rozebra³em lampy kombinuj±c z BH gdzie¶ posia³em i za³o¿y³em te od kumpla i z nimi taki cyrk by³ moim zdaniem to z ledami jest ruletka albo trafisz albo lipa...

Podobne w±tki

1. [elektryka] E38 4.4 1998 przed lift. Ori Lampy Xenon z po lift, czy podejd±?
    Przez mcdziubek w dziale Seria e38
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 07-09-2013, 01:48
  2. Przestroga przed podawaniem numeru VIN w internecie.
    Przez Hermesso w dziale NA KA¯DY TEMAT / Humor / Off Topic
    Odpowiedzi: 13
    Ostatni post / autor: 15-11-2012, 09:21
  3. Przestroga przed serwisem pobieraczek.pl
    Przez Lilka w dziale NA KA¯DY TEMAT / Humor / Off Topic
    Odpowiedzi: 21
    Ostatni post / autor: 12-02-2011, 09:59
  4. Przestroga przed trupami, rozpadziuchami i innym z³omem
    Przez Hubertus7er w dziale Allegro, Ebay i inne ...
    Odpowiedzi: 42
    Ostatni post / autor: 08-07-2009, 19:16

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •