I ja również chciałam pięknie podziękować :) Ty był mój pierwszy zlot ale na pewno nie ostatni! Dzięki wszystkim za świetną zabawę ;)
I ja również chciałam pięknie podziękować :) Ty był mój pierwszy zlot ale na pewno nie ostatni! Dzięki wszystkim za świetną zabawę ;)
My również już w domu... droga była długa bo 1200 km ale babcia poradzila sobie z nią bez problemu
Dzięki wszystkim za mile spedzony weekend. Dla mnie było super! Taki zlot musi być więcej niż raz w roku hehe
Dziekujemy tez za oddane głosy na nasze auto,super niespodzianka!
Do zobaczenia za rok a może i wczesniej
Pozdrawiam wszystkich ! HEJ
Droga powrotna przebiegła z małymi trudnościami ale udało się wrócić szczęśliwie do domu.
Jestem zaszczycony ponowną nominacją mojego auta do tytułu auta Zlotu i dziękuję wszystkim za oddane głosy.
Impreza jak zwykle była udana i super było spotkać znajome twarze oraz poznać nowe.
Z utęsknieniem wypatruję kolejnego Zlotu bo mam już w głowie kolejny ciekawy projekt :-)
Gratuluję również zwyciężcom pierwszych dwóch miejsc a zwłaszcza Łukaszowi któremu w niedzielę minęło 10 lat od zakupu auta :-)
7er
Dołączam się to podziękowań za wspaniałe spotkanie, oraz serdeczne dziękuję za oddane głosy co pozwoliło mojej e38 zdobyć 2-gie miejsce. Moim zdanie wszystkie autka spod znaku śmigła były piękne POZDRAWIAM.
Jakoś dotarłem czerwoną strzałą ;).... ale gdzie fotki???W ogóle ktoś coś robił??
740 e38 NA CZĘŚCI...czas na zmiany :D
Byłeś,widziałeś... po co Ci fotki... hehe
Niech żałują ci którzy nie byli
Dzięki za miłe spotkanie starej i nowej ekipy. Podziękowania dla organizatorów i wszystkich uczestników. Do zobaczenia za rok
ja tez dziękuje, miło było znowu spotkać ekipę 7er :)