Cytat Zamieszczone przez HTN Zobacz posta
Macie racjê - namierzy³em to. Trzeba jednak w³±czyæ jeszcze pokrêt³o na ¶wiat³a automatyczne. Wtedy faktycznie po w³±czeniu d³ugich pojawia siê oznaczenie na desce rozdzielczej nie na ¶rodku, tylko po prawej stronie z literk± "A".

Ciekawy jestem jak w praktyce siê to sprawdza. Kiedy¶ przypadkiem wyskoczy³ mi b³±d, ¿e sensor jest ca³kowicie, b±d¼ czê¶ciowo przys³oniêty, st±d namierzy³em t± funkcjê. Pó¼niej o niej zapomnia³em, ale wczoraj co¶ mnie tchnê³o, ¿eby rozkminiæ temat.

Jak mówicie, ¿e to s³abo dzia³a, to wyczyszczê jeszcze sensor i sprawdzê kiedy¶ w praktyce.
Ja to mam w swojej i jestem mega zadowolony. Dzia³a to doskonale nigdy nikt mi jeszcze nie mruga³ ¿e o¶lepiam. Dodam od siebie jest to bardzo precyzyjny system. Z obserwacji jak zacz±³em to u¿ywaæ to sam bym ¶wiat³a zmienia³ gdy nadje¿d¿a pojazd z przeciwka ale zawsze czekam a¿ same siê zmieni±. Dodam jeszcze ¿e ten system nie tylko reaguje na nadje¿d¿aj±ce pojazdy z przeciwka,on równie¿ dzia³a doskonale gdy zbli¿amy siê do samochodu jad±cego w naszym kierunku. Równie¿ ¶wiat³a zmieniaj± siê na mijania gdy np. wjedziemy w obszar o¶wietlony.