Cytat Zamieszczone przez HTN Zobacz posta
Macie rację - namierzyłem to. Trzeba jednak włączyć jeszcze pokrętło na światła automatyczne. Wtedy faktycznie po włączeniu długich pojawia się oznaczenie na desce rozdzielczej nie na środku, tylko po prawej stronie z literką "A".

Ciekawy jestem jak w praktyce się to sprawdza. Kiedyś przypadkiem wyskoczył mi błąd, że sensor jest całkowicie, bądź częściowo przysłonięty, stąd namierzyłem tą funkcję. Później o niej zapomniałem, ale wczoraj coś mnie tchnęło, żeby rozkminić temat.

Jak mówicie, że to słabo działa, to wyczyszczę jeszcze sensor i sprawdzę kiedyś w praktyce.
Ja to mam w swojej i jestem mega zadowolony. Działa to doskonale nigdy nikt mi jeszcze nie mrugał że oślepiam. Dodam od siebie jest to bardzo precyzyjny system. Z obserwacji jak zacząłem to używać to sam bym światła zmieniał gdy nadjeżdża pojazd z przeciwka ale zawsze czekam aż same się zmienią. Dodam jeszcze że ten system nie tylko reaguje na nadjeżdżające pojazdy z przeciwka,on również działa doskonale gdy zbliżamy się do samochodu jadącego w naszym kierunku. Również światła zmieniają się na mijania gdy np. wjedziemy w obszar oświetlony.