Przypadkiem w poliftach przez kompa nie mo¿na takiej opcji uruchomiæ ?? Jedno dotkniêcie manetki to 3 mrugniêcia
Przypadkiem w poliftach przez kompa nie mo¿na takiej opcji uruchomiæ ?? Jedno dotkniêcie manetki to 3 mrugniêcia
niestety ja mam przed liftem... a gdzies czytalem ze chyba po 2001 roku mozna.. inaczej nie da sie tego odpalic....
Czekamy na dalsze pomysly.. moze jakis elektronik sie odezwie zeby zrobic taki modu³ ktory wepnie sie na manetce... :)
Generalnie sprawa raczej bardzo prosta, kilka linijek kodu i kilka najtañszych elementów ale chêci brak i czasu...
moze zrobic liste kto by taki dodatek chcial u siebie w aucie i hurtem zrobic wiecej..
co wy na to ??
znalazlem cos takiego. moze by sie to nadalo... i nie drogie
http://ase.hoste.pl/sklep/index.php?...kracajacy-2tp5
Ja siê kompletnie nie znam na takiej elektronice, ale wydaje mi siê, ¿e potrzeba czego¶ co poda napiêcie na te 4 sek i roz³±czy mimo i¿ sygna³ czy tam napiêcie z manetki bêdziesz mia³ przez t± 1 sek. W linku pisz± ¿e przeka¿nik roz³±cza nwet je¶li nadal jest zasilanie,
no wlasnie.. pisalem na forum jakims US do kolesia co mial ten modul i sprzedawal ale cisza.. zero odzewu.. poczekamy moze do nich dluzej @ leca ;)