Przypadkiem w poliftach przez kompa nie można takiej opcji uruchomić ?? Jedno dotknięcie manetki to 3 mrugnięcia
Przypadkiem w poliftach przez kompa nie można takiej opcji uruchomić ?? Jedno dotknięcie manetki to 3 mrugnięcia
niestety ja mam przed liftem... a gdzies czytalem ze chyba po 2001 roku mozna.. inaczej nie da sie tego odpalic....
Czekamy na dalsze pomysly.. moze jakis elektronik sie odezwie zeby zrobic taki moduł ktory wepnie sie na manetce... :)
Generalnie sprawa raczej bardzo prosta, kilka linijek kodu i kilka najtańszych elementów ale chęci brak i czasu...
moze zrobic liste kto by taki dodatek chcial u siebie w aucie i hurtem zrobic wiecej..
co wy na to ??
znalazlem cos takiego. moze by sie to nadalo... i nie drogie
http://ase.hoste.pl/sklep/index.php?...kracajacy-2tp5
Ja się kompletnie nie znam na takiej elektronice, ale wydaje mi się, że potrzeba czegoś co poda napięcie na te 4 sek i rozłączy mimo iż sygnał czy tam napięcie z manetki będziesz miał przez tą 1 sek. W linku piszą że przekażnik rozłącza nwet jeśli nadal jest zasilanie,
no wlasnie.. pisalem na forum jakims US do kolesia co mial ten modul i sprzedawal ale cisza.. zero odzewu.. poczekamy moze do nich dluzej @ leca ;)