Krytykuje cię a nawet nie wiecie że to auto kolesia z forum dobrzy jesteście
Krytykuje cię a nawet nie wiecie że to auto kolesia z forum dobrzy jesteście
A ja uważam że dobra cena, każdy chciałby kupić siódemkę za 10 tys, za cenę e36. Gdzie utrzymać e38 jest wyzwaniem sam się przekonałem i końca nie widzę.
Ja za swoja 2001 rok z maja dałem 25 tys rok temu, już wpakowałem lekko 10 tys i końca nie ma, a mam sporo jeszcze do zrobienia.
Dobrze kolega mówi ze ile bys nie dał to i tak trzeba będzie wkladac ostatnio chwaliliscie 740 bo kolegi fakt jest ladna i zadbana kolega zaplacil za nia 19tys i juz włożył 10tys i to nie koniec a pisaliscie ze lalka inny moj kolega kupil pol roku temu 740 lifta za 24tys juz go wyszla na dzien dzisiejszy 49tys i to tez nie koniec wiec jak nie znacie auta to lepiej nic nie mówcie tak będzie lepiej
A te auto jest warte tych pieniędzy a wystarczy tylko zadzwonić do sprzedawcy i chwile porozmawiac
Ostatnio edytowane przez sebastian735 ; 15-06-2016 o 10:20
dobrze mowi kolega, zeby za auto dac duzo to auto musi miec
kompleksowa dokumentacje serwisowa, faktury co kiedy bylo robione itd
wtedy jako taka garancja jest
a nie ze tylko ladnie wyglada i ma duza cene, to za duze ryzykko przy takich autach
wiec lepiej kupic najtaniej i samemu wlozyc 10-20, powymieniac co sie da na nowe, elementy wnetrza, zewnetrzne, mechanika
i wtedy wiadomo co sie ma
ja mam to samo z e38, koszty rosna lawinowo
szczeolnie jak ktos kupil jakis model z lepszym wyposazeniem, lepszym silnikiem (nie 3.0)
to ma sie co psuc :)
a ceny czesci do e38 niestety rosna
najekeonomczniej z e38 to chyba jednak wyjdzie jakis golas 3.0 z 94-95 roku za dyszke kupic
bo jak dasz 25 to i tak bedziesz musial dyche minumum wlozyc, chyba ze chcesz jezdzic pol roku i sprzedac, albo masz szczescie :)
ale jak chcesz trzymac, nie ma sily, trzeba bedzie ladoac kase
Ostatnio edytowane przez Franco750 ; 15-06-2016 o 12:14
Nie koniecznie dokumentacjia kolega kupil 740 za 24tys serwisowane w Stando caly czas i co z tego jak i tak juz wlozyl w nia 25tys bo po trzech miesiacach padl mu silnik po prostu trzeba trafic na dobre auto a nikt nie sprzedaje auta w którym wszystko jest zrobione w kazde trzeba będzie wkładać kase