WITAM. ZAWIESIL MI SIE KOMPUTER PO AWARI AKUMULATORA .JAK GO ZRESETOWAC?
WITAM. ZAWIESIL MI SIE KOMPUTER PO AWARI AKUMULATORA .JAK GO ZRESETOWAC?
odlacz klemy w bagazniku po prawej na dole..lub moze wystarczy przelaczyc wylacznikna OFF nad bezpiecznikami w bagazniku tez po prawej..
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
aha ,jaki jest objaw tego zawieszenia???
co pokazuje ???
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
najlepiej podlaczyc pod zewnetrzny komputer serwisowy.pozdr.
Odświeżam temat. Jak się robi prawidłowo reset w E65. Pomoc tym resetem kasuje się różne adaptacje jazdy i może komputer przystosować mieszankę paliwową do naszego stylu jazdy. Czy to prawda? Jeżeli tak jak to dokładnie krok po kroku zrobić?
jest jakis myk z odlaczaniem akumulatora ale najpewniej jest podlaczyc kompa np. z inpa i wykasowac adaptacje.
po skasowaniu adaptacji np. skrzyni biegow wystapi efekt u uczenia sie stylu jazdy kierowcy.
adapracje kasuje sie np. po usunieciu jakiejsc awarii np. Przeplywomierza itp.
pzdr.
Nie mam inpy ani nic podobnego. To jak wie ktoś jaka jest procedura?
Jeśli nie masz programu INPA albo czegoś podobnego to daruj sobie kombinacje. Jedź gdzies niech podepną auto pod kompa i już. Możesz tez kupic kabelek za 60 zł, inpa darmowa i sam wszystko spokojnie robisz.
B.-ądź M.-arce W.-ierny
Opel Signum
BMW jeszcze kiedyś kupię ;p
Ex- BMW e28 524td, e38 728i,e66 735LI , e36 316i 1.9 compact ,e46 M3 SMG ;)