Mając na myśli, że można zrobić, twierdziłem, że to wykonalne. Nie szukałem w sieci, czy ktoś to zrobił.
Można ewentualnie odwrócić tylko 14V i z plus minus 14V można wyciągnąć nieco ponad 20W RMS sinus. Trochę mało, ale w mostku to już 40W, a ten TDA dla mocy >35W i tak już produkował tylko same zniekształcenia. Można by taki mostek zrobić na klasie AB, ale nie wiem jaki tam jest radiator, a byłoby to już bajecznie proste na przykład na LM3886. Układy tanie, nie podrabiane, pancerne i świetnie grające, zostawiające tego TDA daleko w tyle. W mostku przy napięciu +-14V pociągną spokojnie nawet 2 Ohmy.
Przetwornica obojętnie jaka w pełni izolowana DC DC, z wejściem od 10 do 20 V, wyjściem 15V, tylko wyjście podłączone odwrotnie plus do masy auta, minus do zasilania ujemnego. Moc myślę, że 200W wystarczy, nie wiem ile tych kanałów jest w logicu, do przeliczenia, szczególnie należy zwrócić uwagę na sprawność klasy AB.
Myślę, że całość spokojnie do zmieszczenia w obudowie modułu logic 7, przetwornica na zewnątrz. Dobrych marek przetwornice nie sieją w zakresie audio, polecam Traco, PowerOne itd.
Myślałem, że chłopaki z Vgarage mają temat rozpracowany i dobrze to robią, a nie tylko przelutowują układy mocy na takie same.
Gdybym miał czas to bym to wyskrobał, ale najbliższe wolne terminy na design w przyszłym roku :)
Ale jak się ktoś podejmie z forum, to chętnie pomogę.