charzun dzwoniłem dowiadywałem sie po namiarach od ciebie i Pan powiedział ze juz nie robi wzmacniaczy z braku dostepnosci koncowek . Robilem w V-garaz koszt 330 zł .
charzun dzwoniłem dowiadywałem sie po namiarach od ciebie i Pan powiedział ze juz nie robi wzmacniaczy z braku dostepnosci koncowek . Robilem w V-garaz koszt 330 zł .
Lukasz740, gdzie jest ten bagnet od oleju? Szukam, szukam i nie moge namierzyć.
Z tą regulacją klimy to straszna kicha. We wszystkich samochodach jakie miałem można były stroną kierowcy całość regulować a tu dupa.
Dzwoniłem do vgarage i się z nimi umòwiłem na naprawe wzmaka. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Z tematu powitalnego widzę, że to silnik N62B48. Bagnet masz po lewej stronie silnika (strona kierowcy) blisko ściany grodziowej.
Ja logic 7 robilem ze znjaomym. Koncowek kupilem hurtem i posiadam jeszcze 6. Koncowki również na paste termoprzewodzaca mam przykrecone do obudowy wiec obudowa je chlodzi. Bo grzeja soe dosc mocno, jeszcze przyczepie radiator do obudowy od strony koncowek. I fakt koncowki ciezkie do kupienia ze wzgledu na wycofanie z produkcji w roku 2004 mowa o TDA1562Q
Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez rafal198504 ; 29-05-2016 o 16:26
Rafał, nie odsprzedał byś 2 końcówe? Jakbym miał to sam bym sobie to zrobił.
Mam jeszcze jedno pytanko, jak wyłączyc auto p. Włączyłem przyciskiem na kierownicy ale nie wiem jak to wyłączyć. Jak wciskam to świeci sie albo zielone auto p albo czerwone p.
W idrive w settings masz Auto P, mozna wlaczyc lub wylaczyc.
Kurcze ostatnio jak dzwonilem to jeszcze byly dostepne..
A nie wiem jaki problem w dostepnosci?
To są takie jak te?:
http://www.ebay.com/itm/1pcs-TDA1562...YAAOxyI8lR9gHM
Teraz patrze jakbym wiedzial gdzie ktorą nóżkę przylutowac to sam bym ogarnal...
Tak to te, tylko ze te z tej aukcji to fake. Nadaja sie w kibel. Widac po wyprowadzeniach roznice... jak przylutowac to proste. Nozki ida po kolei 1,2,3 itd od prawej do lewej o ile pamoetam. A wyprowadzenia tej koncowki mozna znalezc w datasheet. Najwiekszy problem to scigniecie starej koncowki bo ona wyglada calkiem inaczej. Najlepiej proxonem ja zciac bo pola lutownicze na pcb sa pod koncowka.
Fotki zapozyczone z innego forum. Nie wiem czy moge wstawic link do innego forum. Niestety nie robilem foto jak moj logic byl naprawiany.
Ostatnio edytowane przez rafal198504 ; 30-05-2016 o 12:53