bardzo dobrze powiedziane :)
sa ludzie ktorzy za wszelka cene majac np 35 kola chca sie pokazac i chca kupic jak najtaniej jak najnowsze auto
czyli starego 15 letniego kapcia e65 w schylkowym okresie swojej swietnosci, o ile kiedykolwiek byla taka swietnosc :)
no i najlepiej z gazem :) haha
e38 tez jest tez stare, ale zawsze bylo piekne, a teraz tym bardziej bo coraz rzadsze
a szczegolnie w swietnym stanie
pamietam jak mialem 12 lat temu e38, lakier malina, wnetrze malina, felgi sloneczka, seria, zadnej wiochy
i podjezdzalem na zawsze to sama myjnie to mi chlopaki mowili ze oni nigdy by nie chcieli tych nowych tylko moje bo duzo ladniejsze
sprzedalem ja potem byly nastepne e38 jeszcze ladniejsze z wiekszym wypasem, fegi 20stki i to oryginal za 10 kola, i teraz kolejna, ostatnia, 750tka, tez na 20stkach wypolerowanych na lustro :)
e65 jak nie robilo wtedy furory to teraz tym bardziej :)
i sa ludzie ktorzy nie maja kompleksow, stac ich na ske w221 lub nawet na fke
i kupuja stare auta i laduja w nie kase taka ze mogliby kupic duzo nowsze auto bo im sie takie podobaja, maja gust i wiedza ze inni takich aut nie maja
ja np kupilem za mega kase cl600 w super stanie i polowe tego co dalem juz w nia wladowalem w serwis
bo zalozenie bylo takie ze kupuje do konca zycia, i robie wszystko od a do z
i teraz kupilem 750tke e38 i ktora zrobie na tip top i tez do konca ze mna zostaje
e38 to ja juz jezdzilem 12 lat temu :) wiec nie mam jej tylko dlatego ze akurat na nia mnie stac :)
stac nawet na fke, ale cenie ja jeszcze nizej niz e65, nie chce byc niewolnikiem auta i placic za absursalne naprawy ktore wynikaja z planowanych dzialan producenta
mam obecnie 3 auta i to topowe, o trzecim nie wspomnialem w stopce (17 letnie)
i powiem ze nigdy ale to nigdy nie spojrzalem nawet w strone e65, dla mnie to porazka bmw
i tak, zamierzam jezdzic e38 do konca zycia :)
prawdopodobnie kupie sobie zestaw nowych drzwi na zas i kompletuje czesci na kolejne lata :)
albo i kupie druga na czesci
moze jeszcze dokupie sobie w140stke badz w126
w pewnym wieku zaczyna sie doceniac to jest naprawde dobre co wazne i dokonuje sie madrzejszych wyborow
mam 38 lat (serio :))
i uwazam ze bmw e38 to jest jedna z 5 najladniejszych i najsolidniejszych limuzyn jakiekolwiek powstaly
jest to idealny kompromis (ostatni z mozliwych) miedzy trwaloscia, solidnoscia a nowoczesna technologia
nie jestem maniakiem bmw, szukalem roznych aut
z merca mam cl600 i zastanawialem sie nad w140, w126
ale po dlugich rozwazaniam wrocilem do e38 :)
jeszcze w140 (s600) lub w126 bedzie (s560), ale musze do tego dorosnac :) moze po 40stce :)
wszystkie te nowe bmki naszpikowane bzdurnymi gadgetami to przerost formy nad trescia, moze gdybym mial 20 lat to bym sie tym jaral, ale za stary na to jestem

Odpowiedz z cytatem