moi sasiedzi sa akurat normalni, ale nie wszyscy maja takie szczescie
ludzi draznia drogie auta u sasiadow
po prostu mam taka swiadomosc, wiele kupuje nawet auta specjalnie i sie upaja tym jak sasiedzi sie wnerwiaja
o czym nawet da sie przeczytac na tym forum
darekbb :
az takiego ideala to nie mam :)
efekt robi kolor cosmoschwartz chromy i felgi
juz pisalem kiedys, to mialo byc auto do codziennej jazdy :)
taki klasyk obecnie nie kojarzy sie juz z pozerami, stad odpowiada mi jazda tym autem nawet czarnym
pamietajcie jedno, jak cos jest piekne, to zawsze takie jest
czasem jak ktos cos zrobi ze ciezko to poprawic i nowsze czesto nie znacza piekniejsze
e38 jest specyficzne, te nadkola podchodzace pod sama maske dzieki czemu kola wygladaja na duzo wieksze
19stki, 20stki w e38 + ta smukla klasyczna buda sedana to idealna forma
stare w srodku? a mercedes 126? wyglada jeszcze starzej, i co z tego? jak te auta sa jeszcze drozsze jak e38 :)
a jak widze ladnego na miescie to zawsze sie obejrze
a e65 z tym kredensem ktory robi za kokpit, to jest piekne??
osiagi tak, silniki maja osiagi, 450 koni w 760 robi wrazenie, ale jakim kosztem 4 walki rozrzadu, wtrysk bezposredni
strasznie przekombinowane, beda sie psuc
zamiast 760 kupil bym s600 w221 na 2 turbinach, 650 koni po malym czipie, prosty silnik na 2 walkach, prosta skrzynia 5 biegow
ferrari killer
e65 moze bedzie popularne i cenione, nie przecze, ale wtedy jak wy w wiekszosci nie bedziecie sie tym autem interesowac, czyli za 5-10 lat
bo bedzie zbyt drogie w serwisie i przez to oryginalne na drogach
indywidualisci ktorych na to stac beda tym jezdzic bo nie bedzie sie to kojarzylo z pozerami
nie zlosccie sie na mnie, bmw, szczegolnie 7, 10 letnie ma taka opinie, czy ja to powiem czy nie, to takie sa fakty
to auda dla ludzi mlodych z kompleksami, albo starszych ktorzy chca sie odmlodzic, no taka opinia, nic na to nie poradze :) :)
tak jak teraz ludzie jezdza w140stami ktore nie sa moze ladne, ale przez to ze drogie w serwisie i coraz rzadsze sa pozadane przez ludzi ceniacych oryginalnosc, oczywiscie takie auto musi byc w bardzo dobrym stanie zeby robilo wrazenie, a nie jakas rozklekotana pordzewiala 140stka

Odpowiedz z cytatem
Utrata wartości jeszcze większa jak w BMW. Dziękuję postoję.