Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 1 do 10 z 40

W±tek: MB W210 E50/E55

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    BMW 7系列
    Sk±d
    ワルシャワ

MB W210 E50/E55

Takie paskudztwo trochê mnie ostatnio zainteresowa³o: :)

[PRZYK£AD #1]
    [PRZYK£AD #2]

Czy kto¶ ma mo¿e o tych autach jak±¶ wiedzê ze ¼róde³ innych ni¿ Internet?
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Vip Vip
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    AC Schnitzer 730d 1999r
    Sk±d
    Mlava
    Micha³ mia³em okulara i powiem Ci jedno : UWA¯AJ NA RDZÊ bo z ni± nie wygrasz.
    B M W

Staram siê pisaæ poprawnie po polsku.

Micha³ czym Ty siê wogóle interesujesz? :D Najpierw by³a mowa o jakim¶ amerykañskim kr±¿owniku a teraz to. We¼ po prostu kup 7er i wracaj do nas a nie cudujesz ;D ;D ;D
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Aldik
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    740xd f01
    Sk±d
    Katowice
    AMG super sprawa, wydaje mi sie ze tym srebrnym je¼dzi³em, ale mój znajomy twierdzi ze to nie ten sam, ale mniejsza z tym, fakt faktem ze je¼dzi siê super, kopa ma niesamowitego, na asfalcie ka¿dy laik chyba zawróci w miejscu bez problemu... D³ugo sie zastanawia³em nad takim mercem ale jako¶ odpu¶cilem narazie...
    Co do tego z Sosnowca to conieco moge popytaæ, czy wogóle warto jak chcesz...

Rdza w mercach to standard - dawali bez dop³aty, ale bym sie nie stresowa³ specjalnie, okulary maj± zawsze gdzie¶ jakie¶ ¶lady korozji, ale jak sie na bierz±co robi zaprawki i zabezpieczy chocia¿by byle bitexem w szczelinach itp to nie powinno byæ problemów...

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Sep 2007
    BMW
    BMW 7系列
    Sk±d
    ワルシャワ
    Cytat Zamieszczone przez Damias
    Micha³ czym Ty siê wogóle interesujesz? :D Najpierw by³a mowa o jakim¶ amerykañskim kr±¿owniku a teraz to. We¼ po prostu kup 7er i wracaj do nas a nie cudujesz ;D ;D ;D
    Spoko Damias - taki w³a¶nie mam plan, ¿eby wróciæ do E38... Co do amerykañskiego - nie tyle kr±¿ownika co bardziej "¶cigacza" - to faktycznie, z tego powodu sprzeda³em 7er - ale ju¿ wycofa³em siê z tego pomys³u. :)
    Ale ¿e mam trochê czasu (czekam na powrót kursu EUR/PLN w jakie¶ normalne rejony) - to patrzê sobie trochê po rynku...

@Aldik - dziêki za propo - ale na razie nic konkretnie nie rozwa¿am. Ciekaw jestem po prostu czy kto¶ mo¿e powiedzieæ co¶ o silnikach/je¼dzie w tych AMG - bo rdza to wiadomo, przypad³o¶æ ka¿dego okulara... ;)
    '00 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
    Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau

Vip Vip Awatar Dzuda
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    E32 735i , G11 750i M-pak ; MB 560 SEC 88'
    Sk±d
    Sandomierz
    A mi sie podoba taki merc : co do rdzy to ja mam Clk z 01r i nie ma nawet jednego ogniska korozji i nie wliczaj±c tylnej klapy to na ca³ym aucie orginalny lakier potwierdzony w ASO

. ADMINISTRATOR Awatar Sebek
    Do³±czy³
    May 2007
    BMW
    E23/E38/E65
    Sk±d
    DZG
    Blog
    1
    Cytat Zamieszczone przez michal_5000

Ale ¿e mam trochê czasu (czekam na powrót kursu EUR/PLN w jakie¶ normalne rejony) - to patrzê sobie trochê po rynku...

A jak myslisz Michal, czy kurs wroci do granic 3,50 - 4,00 ?

Mi sie wydaje ze raczej nie, ale jezeli masz jakies poufne informacje to sie podziel z kolegami ;D
    Pozdrawiam, Sebek

Masz pytanie lub problem odno¶nie funkcjonowania forum, wspó³pracy ...
    Proszê o kontakt ze mn± .!

7ka
    Go¶æ
    odradzam taki wybor!!

mercedes e po 95 roku to zwykly szajs

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar grabol
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    BMW e10 2002ti, e39, X5 4.8is
    Sk±d
    Warszawa / St.Mi³osna
    Nie obrazcie sie,ale nienawidze Mercedesow !(tymbardziej po 90tych latach)
    Rdza zjada te auta do 2004r produkcji kiedy to zmieniono DOPIERO technologie!
    Wnetrze proste,malo czytelne - wczesny gierek ;D
    Zawieszenie oryginalne daje odczycie jakbysmy mieli na zakrecie lusterkiem o krawerznik trzec.. ;D
    A serwis takich aut przy rozwiazaniach czesto nie majacych miejsca przyprawia mnie czesto o bol glowy.. :/

Jesli Mercedes nie wypuszczalby samochodow dostawczych i cierzarowych(co daje przewage nad Bmw)to watpie by w Europie dalej by konkurowal z Bmw..

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Aldik
    Do³±czy³
    Aug 2007
    BMW
    740xd f01
    Sk±d
    Katowice
    Przypomniejcie sobie ze z pocz±tkiem lat 80tych niemieccy taksówkarze zrobili jak±¶ afere bo w ich beczkach wypada³y drzwi i gni³y na potenge i to wtedy prawie nówki...

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •