Yaz
Zgadzam sie z Toba. Tez bym nie mierzyl. To tak jak pytaja o spalanie...
Wypalcowane z LG G4
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Jak komuś sie pali ze sprzedażą to pewnie dzwoni po auto-skupach, a jako komuś sienie pali to myśle że Panowie Sytuacji są z każdej strony :) "Nie chcesz niekupuj, weźmie następny" :)
To gratuluję zakupu i błyskawicznej sprzedaży życzę.
Żebyś, się nie zdziwił, jak się okaże, że twoje auto ze 130 mikronami na każdym elemencie przyjechało do PL w dwóch częściach. Myślisz, że mało jest aut które zostały naprawione na używkach trafionych w kolor z fabrycznym lakierem?
Jak dla mnie to auto może być całe malowane, byleby było proste i nie pospawane z dwóch, nie kupuje auta do kolekcji tylko do jeżdzenia
Rzeczywiście każdy ma różne kryteria dotyczące tych spraw. Wygląda na to, że mam odchyły w tym temacie, ale nie będę się leczył i następne auto też będę sprawdzał. Szukając obecnego auta nie musiałem odrzucać 99%. Po weryfikacji kilku, chyba trzech pojazdów z niższego zakresu cenowego podniosłem pułap i szybko znalazłem to czego szukam. Nie trwało to nawet miesiąc z tego co kojarzę. Nie muszę teraz sfrustrowany sączyć jadem na forum i twierdzić, że jak ktoś zapyta przez telefon o blacharkę to go zabiję. Odpowiem mu jak jest, bo to duża zaleta.