Dziêki wielkie za, jak zwykle, fantastyczne spotkanie. Oby jesienna aura nie zatrzyma³a kolejnego spotu do wiosny ;-)
Serdeczne pozdrowienia dla Dietera Bohlena i jego wypasionej 750 ;-)
Dziêki wielkie za, jak zwykle, fantastyczne spotkanie. Oby jesienna aura nie zatrzyma³a kolejnego spotu do wiosny ;-)
Serdeczne pozdrowienia dla Dietera Bohlena i jego wypasionej 750 ;-)
Mnie tez sie bardzo podobalo mimo drobnego problemu :) dzieki wszystkim za zaangazowanie w szukaniu przyczyny:))i za mila atmosfere
Wys³ane z mojego SM-G903F przy u¿yciu Tapatalka
¿a³uje ¿e mnie nie by³o, niestety na ostatnim zlocie rozmawialismy ¿e jak mi sie auto zagrzeje fest to po zgaszeniu pó¼niej nie moge odpaliæ bo rozrusznik nie krêci, zazwyczaj ( dwa razy) trwa³o to 5 - 10 minut, a w niedziele 40 minut sta³em na stacji :/ i tak bym sie spó¼ni³ ale to mnie ju¿ pogr±¿y³o ca³kowicie :(
https://youtu.be/lEkUxSTnBPc?t=4612
Tutaj link do czê¶ci motoryzacyjnej pochodu, jednak z przyczyn wiadomych, tylko 3ech u¿ytkowników forum na nim widaæ, z czego tylko jeden za sterami 7er ;)
Nikt nie bêdzie mi mówi³, jak mam ¿yæ, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podzia³ami je¶li chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
¯enada, ten gulf 3 to by³ tak samo zabytkowy jak nasze e38... Tarnowskie Góry, fajno gañba...
Fajnie, ¿e chocia¿ Wy siê za³apali¶cie. :)
Jak wynik³o podczas dyskusji, to by³a wina zbyt ma³ej dociekliwo¶ci organizatora. No có¿, my mamy nauczkê na przysz³o¶æ. A Tarnogórzanie nie wiedz± co stracili ;)
Za to na DSD wjazd kilku ciemnych E38 jednocze¶nie zrobi³ efekt "wow". Kto¶ z MB Silesia rzuci³ nawet has³em: "oho, ch³opaki z Pruszkowa przyjechali". :D
Nikt nie bêdzie mi mówi³, jak mam ¿yæ, bo nikt za mnie nie umrze.
3x BMW, 2x Mercedes-Benz, Alfa Romeo, Audi, Skoda, Hyundai, Peugeot - ponad podzia³ami je¶li chodzi o marki.
E32 730i V8 '94 Calypsorot Metallic
Z pochodem da³ cia³a organizator , podobno nie tylko w kwestii BMW.
Mam nadziejê ,¿e grill wyszed³ dobrze![]()
Bardzo dobrze i smacznie:))
Wys³ane z mojego SM-G903F przy u¿yciu Tapatalka
Bêdzie sie co¶ dzia³o w tym roku, kolega kupi³ sobie E38 4.0 literka i by chcia³ sie ze mn± zabraæ na zlot ;)